close
Camere De ZiMobila

Modele de fotolii pentru fiecare sufragerie

Cu riscul de a ne repeta, sustinem in continuare ca sufrageria este locul cel mai importanta pentru intreaga familie. Dormitorul este important pentru fiecare in parte, dar sufrageria este acolo pentru voi toti, pentru a va strange impreuna dupa o zi de munca, intoarcerea dintr-o excursie. Este locul in care va petreceti timp calitativ impreuna, stati de vorba sau pur si simplu va uitati impreuna la televizor. Tocmai de aceea este foarte important ca aceasta sa fie confortabila. Si pentru a sta cat mai relaxati aveti nevoie de o canapea sau niste fotolii pe masura.

Astazi vom vorbi si va vom arata cateva modele de fotolii care pot sa trimita pe oricine intr-o alta lumea, una de vis si euforie. Trebuie sa alegeti unul sau mai multe fotolii care  sa fie usor de manevrat si de mutat prin camera. Ele trebuie sa fie cat mai confortabile si mai pufoase cu putinta. In acelasi timp aspectul nu trebuie neglijat. Sa nu uitam ca pe langa momentele petrecute alaturi de familie, sufrageria este locul in care va primiti oaspetii. Deci trebuie  sa aiba o nota usor eleganta. Acestea trebuie sa fie in acelasi ton cu canapeaua si sa fie asezate in zona in care aveti masuta de cafea.

modele-fotolii-sufragerie (1)

Pentru a mentine nota linistitoare trebuie sa fie in culori neutre si cat mai calde. In ceea ce priveste materialul pot sa fie din piele sau din ceva rezistent la uzura. Nu uitati ca vor fi destul de des folosite si nu va doriti sa le schimbati anual. Magazinele specializate de mobila va ofera modele cat mai variate cu forme si dimensiuni diversificate. Noi va recomandam sa aiba un spatar destul de inalt si sa fie pufoase, sa va indemne sa va cufundati si sa va pierdeti in ele. Sa simtiti ca in momentul in care v-ati asezat lumea e a voastra si nimeni sau nimic nu va poate perturba karma pozitiva din jurul vostru.

Nu uitati ca sunt modele de fotolii extensibile care va pot ajuta sa aveti locuri in plus de dormit pentru serile in care va raman mai multi prieteni peste noapte. Si pentru a le da o nota de unicitate, sa simtiti ca va puneti amprenta pe cel mai mic detalii, le puteti accesoriza cu perne decorative. Asa vor fi mult mai confortabile.

Va lasam in compania unor imagini inspirationale care speram sa va placa atat de mult cat ne-au placut si noua:

modele-fotolii-sufragerie (1)

modele-fotolii-sufragerie (2)

modele-fotolii-sufragerie (3)

modele-fotolii-sufragerie (4)

modele-fotolii-sufragerie (5)

modele-fotolii-sufragerie (6)

modele-fotolii-sufragerie (7)

modele-fotolii-sufragerie (8)

modele-fotolii-sufragerie (9)

Tags : modele fotolii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.