close
Mobila

Modele de scaune pentru nonconformisti !

In momentul in care ne reamenajam locuinta incercam sa o facem cat mai unica. O piesa de mobilier destul de importanta este scaunul. Indiferent ca este vorba de cel de acasa sau cel de la birou acesta trebuie sa fie confortabil. Trebuie sa ne ofere o pozitie corecta a spatelui si in acelasi timp un loc in care sa zabovim si sa ne odihnim. Articolul de astazi se adreseaza tuturor nonconformistilor. Asa ca pentru ei am pregatit cateva modele de scaune care arata altfel fata de cele obisnuite. Ele aduc acea pata de unicitate si extravaganta in casa.

Vorbim de forme si culori cat mai diversificate. Pur si simplu imaginatia a fost lasata sa zburde si s-au creat modele inedite. Materialele folosite sunt din cele mai diversificate: piele, lemn, plastic, bambus sau combinatii ale acestora. Important este rezultatul final. Daca voi sunteti multumiti si simtiti ca o parte din personalitatea voastra se regaseste in acesta, atunci totul este perfect. In acel moment designerul poate spune ca si-a atins scopul si si-a multumit clientul.

Modele de scaune cu un design extravagant:

modele scaune (1)

modele scaune (2)

modele scaune (3)

modele scaune (4)

IB_S_BASIC_COPYRIGHT=

modele scaune (6)

modele scaune (7)

modele scaune (9)

modele scaune (10)

modele scaune (11)

modele scaune (12)

modele de scaune (13)

modele de scaune

Pentru a avea si voi astfel de scaune trebuie sa stiti ca le puteti gasi in magazinele specializate. Este normal ca nu vor fi prezente toate modelele. Dar puteti merge la o firma specializata, care se ocupa cu producerea acestor piese de mobilier si sa le spuneti ce va doriti. Veti avea ocazia sa creionati impreuna cu un reprezentant al lor modelul preferat. Nu uitati ca in ziua de astazi absolut orice poate fi transpus in realitate in materie de mobilier, cel putin. Nu mai exista constrangeri in ceea ce priveste tehnica, forma sau culoarea. Traim intr-un secol al vitezei de dezvoltare al fiecarui domeniu. Abia asteptam sa vedem la ce modele v-ati gandit voi si care va fi rezultatul final. Asa ca va asteptam creatiile si ideile voastre integrate in amenajarea propriei locuinte pe email la contact@freshhome.ro. Iar daca avem permisiunea voastra, le vom impartasi si cu ceilalti. Ne place sa aratam celor din jur ca totul se poate; trebuie doar sa vrem si sa avem curajul sa actionam!

Fresh Home incurajeaza nonconformismul si sustine ideile indraznete!

Tags : modele de scaune