close
Mobila

Oglinzi de interior: cum puteti profita cat mai mult de pe urma lor

Trebuie sa recunoastem: oglinzile sunt fascinante, mai ales atunci cand sunt mari si cand sunt folosite pe post de decor. Cele mai multe oglinzi de interior sunt folosite din mai multe motive, atat pentru rolurile sale functionale, cat si pentru efectul vizual creat.
In primul rand, daca vorbim de oglinzi, vorbim de roluri functionale si anume:
1. lumina reflectata mareste luminozitatea a camerei;
2. oamenii pot verifica mai multe tinute si modul cum arata, in general;
3. o camera cu o oglinda de perete pare intotdeauna mai spatioasa.

In ceea ce priveste locul de pozitionare al oglinzilor, ele sunt foarte versatile: pot fi puse atat in livinguri, cat si pe holuri, in birouri, in dormitoare si nu in ultimul rand, in bai. De altfel, baile sunt locul traditional in care se gasesc cele mai multe oglinzi, urmate fiind de dormitoare.

oglinda 19
oglinda 18
oglinda 17
oglinda 16
oglinda 15
oglinda 14
oglinda 13
oglinda 12
oglinda 11
oglinda 10
oglinda 9
oglinda 8
oglinda 7
oglinda 6
oglinda 5
oglinda 4
oglinda 3
oglinda2
oglinda
Mai nou, se practica utilizarea unor oglinzi de interior cat mai mari. Ele nu trebuie sa fie neaparat tintuite pe perete (cel putin, nu in dormitoare) si nici nu trebuie sa aiba o rama pretentioasa. Atunci cand sunt pozitionate in livinguri in schimb, se recomanda ca ele sa fie pozitionate in dreptul zonei in care se ia masa de obicei.

Nu pot sa inchei acest articol fara sa fac o recomandare de bun simt pentru majoritatea oamenilor, dar care trebuie facuta totusi: stilul ramei trebuie sa fie in concordanta cu restul camerei. Pentru a fi in concordanta totala, intr-un dormitor vintage si rama de oglinda trebuie sa aiba un aspect usor retro sau chiar vintage, la fel cum intr-un dormitor modern/contemporan, rama oglinzii trebuie sa fie cat mai minimalista cu putinta sau chiar sa lipseasca.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.