close
Camere De ZiMobila

Scaune Bean Bag sau oaza de relaxare in puf!

Bean Bag-urile sunt acele fotolii din puf care se muleaza dupa forma corpului, care au reusit sa creeze o fuziune intre simplitate si confort. Sunt usor de depozitat si transportat. Pot fi asezate in orice parte a casei , oriunde va veti dori sa va asezati sa va lasati mintea sa viseze. El reusesc sa creeze o atmosfera unica si sa va aminteasca de acele vremuri in care nu aveati griji, cand tot ce trebuia sa faceti era sa stati si sa profitati de adolescenta.

Zona voastra de retragere din cotidian va fi completata de aceste piese de mobilier. Va puteti cufunda si sa cititi cartea preferat sau sa vedeti un film. Veti explorar posibilitatea unui confort atat vizual cat si practic. Ingeniozitatea designerilor a reusit sa transforme un scaun obisnuit intr-unul util si confortabil. Le puteti gasi in toate culorile, formele si din materiale multiple. Sunt bean bag-uri in forma de legume, fructe sau obiecte de uz zilnic.  De asemenea, este preferat de copii de toate varstele  pentru ca pot construi o zona privata care poate fuziona foarte simplu cu locul de joaca.

Pot contura acel spatiu neconformist care va rapi fiecare privire. Aceste scaune sunt indragite de toata lumea si deci nu aveti cum sa nu le iubiti.  Sunt ideal pentru acele seri cu prietenii, cand va intalniti sa depanati amintiri sau sa schimbati impresii. Fiecare se va simti comod si in mediul sau.

Exista si bean bag-uri de lux din tesaturi fine si accesorizate in ton cu eleganta unei camere. Stim ca multi nu se pot gandi ca acesti tip de scaun poate da eleganta unei camere, dar parerea nu este tocmai una corecta. Depinde foarte mult de aspectul pe care il va avea. Vor fi acea pata de extragant de care incaparea are atat de multa nevoie. Pentru ca au forme felurite pot tine locul fotoliilor din jurul unei canapele, diferenta este ca vor fi atat de moi si de rapitoare. O data ce va veti aseza va veti dori sa nu va mai ridicati niciodata.

Im continuare va prezentam cateva modele placute privirii si simturilor. Priviti fotografiile si imaginati-va cat de simplu este acum sa patrundeti in lumea viselor fara cel mai mic efort!

Scaun-Bean-Bag1

Scaun-Bean-Bag2

Scaun-Bean-Bag3

Scaun-Bean-Bag4

Scaun-Bean-Bag5

Scaun-Bean-Bag6

Scaun-Bean-Bag7

Scaun-Bean-Bag8

Scaun-Bean-Bag9

Tags : Scaune Bean Bag

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.