close
IdeiMobila

Tendinte 2014 in materie de mobila pentru casa voastra !

Trebuie sa recunoastem cu totii ca mobila este necesara in reamenajarea unei case, incaperi si chiar a curtii din spatele casei. Ne ajuta sa ne cream confortul de care avem nevoie si de a deveni o gazda mai buna pentru cei care ne trec pragul. O mobila bine aleasa si asortata cu obiectele decorative va reusi sa spuna povestea camerei voastre fara sa mai fie nevoie de cuvinte. Va va ajuta sa transmiteti toata emotia pe care vi-o doriti. Si asa cum va spunem mereu, nu uitati sa alegeti totul in functie de gusturile si personalitatea voastra, dar sa si tineti cont de acele tendinte ale anului in curs.

Printre cele mai intalnite tendinte ale anului 2014 se numara:

1. Sezlonguri de exterior amenajate in camera de zi. Acestea vor reusi sa va aduca o faramana din natura vie in interior, in living. Bineinteles ca acestea trebuie sa fie mai rafinate si confectioante pe masura spatiului disponibil. Tot ceea ce trebuie sa ramana neschimbat este materialul din care acestea sunt confectionate.  Rachita din scaune si mese poate fi combinata cu sticla, metale si/sau lemn natural. LA final veti avea cea mai traditionala, rafinata si inedita incapere !

tendinte 2014 mobila (1)
2. Mobila Vintage – este un accesoriu ce este nelipsit de ani buni din tendintele in curs. Aceasta daca este reconditionata si accesorizata cu elemente moderne va va ajuta sa aveti o camera chic cu o doza de mister. Pe deasupra, vintage-ul are, din punctul nostru de vedere, si o doza de opulenta asa ca, indiferent de camera in care veti pune o astfel de mobila, incaperea va straluci din toate colturile.

tendinte 2014 mobila (4)

3. Realizati-va mobilier la comanda – este cel mai practic si cel care va reusi in final sa va transpuna in realitate ideile. Daca mergeti la magazinele specializate va vor crea piese speciale chiar si pentru cel mai mic colt al camerei. Este o practica din ce in ce mai  folosita de cei care isi reamenajeaza casa. Si in plus fiecare din noi isi va putea pune amprenta asupra confectionarii unui scaun sau unei biblioteci, de exemplu.

tendinte 2014 mobila (2)
4. Mobila metalica – se pare ca metalul se numara printre tendintele anului 2014. Astfel dulapurile stil vestiarul elevilor din filme acum se pot potrivi in camera adolescentului din casa. In acelasi timp puteti folosi scaune care au si parti metalice, fie ele argintate sau aurite. Orice piesa de mobilier ce poate fi accesorizata cu metale nu ezitati sa nu incepeti sa creati. Va veti crea astfel o amenajare unica si speciala.

tendinte 2014 mobila (3)
5. Mobilier Minimalist – acesta este ideal pentru spatiile mai mici. Va va ajuta sa ii creati incaperii senzatia de spatiu mai mare si mai aerisit. In plus noi mereu va recomandam sa folositi acest tip de mobilier pentru a nu aglomera casa voastra.

tendinte 2014 mobila (5)

6. Mobila tehnologizata – cum traim intr-o epoca a digitalizatii si a smartphone-urilor cu siguranta mobila trebuie sa fie controlata de acestea. Astfel au aparut blaturi de bucatarie cu tableta integrata, baterie de baie cu sistem inteligent integrat pentru ca voi sa porniti apa din orice colt al casei.

mobila-bucatarie-3

Tags : tendinte mobila 2014