close

Cand vine vorba de amenajare va ganditi la cat mai multe pise de mobilier care sa fie minimaliste, dar si sa contina foarte multe spatii de depozitare. Asa ca indiferent de dimensiunea camerei de zi, voi aveti nevoie de un sistem de depozitare inteligent, care sa va ajute sa economisiti spatiu si sa faceti sufrageria sa arate mai mare. Daca mergeti in magazinele de mobila veti gasi o multitudine de obiecte de dimensiuni si culori diferite. Iar daca nu gasiti ceea ce va place puteti realiza mobila la comanda.

De cele mai multe ori obiectele realizate la comanda reusesc sa foloseasca fiecare coltisor din casa si sa se muleze perfect pe dimensiunile sau imperfectiunile acestuia. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va ganditi ce doriti sa depozitati, sa transmiteti si unde veti aseza fiecare corp in parte.

Pentru a va usura cat de cat cautarile noi v-am pregatit un top 10 al celor mai inteligente sisteme de depozitare cu un aspect minimalist:

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (1)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (2)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (3)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (4)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (5)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (6)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (7)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (8)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (9)

sisteme-depozitare-sufragerie-minimaliste (10)

Speram ca v-au inspirat imaginile de mai sus. In momentul in care le-am ales pentru a vi le prezentat am incercat sa ne gandim cam de ce am avea noi nevoie in sufragerie si cam cate obiecte am vrea sa ascundem sau sa aratam. Ni s-au parut foarte ingenioase acele canapele care in partea din spate au montate rafturi sau sertare. S-a folosit forma clasica a canapelei la care s-au mai adaugat cativa centrimetri latime. De altfel trebuie sa recunoasteti ca arata foarte bine si sunt ceva nou, ceva ce nu prea am vazut prin alte case/apartamente.

In continuare bibliotecile pe tot peretele in care avem inserate seratare sau cutii decorative de depozitare raman in voga. Ele nu ocupa foarte mult spatiu si le puteti face cu o latime foarte redusa, importanta este inaltimea. Plus ca acestea ofera un aer sofisticat fiecarei sufragerii. Mereu acestea ne aduc aminte de marii intelectuali si cat de pline de carti erau cele din casele lor. Fie ca sunteti pasionati sau nu de lectura, fiecare din voi are carti acasa si le puteti aseza aleatoriu printre rafturi.

Pentru a completa atmosfera cocheta va indemnam sa nu uitati sa folositi obiectele de decor: vaze cu flori, suveniruri, rame foto etc.

Fresh Home iubeste sa redecoreze alaturi de voi!

Tags : biblioteca sufrageriedecor sufrageriedulapuri minimalistemobila ieftinamobila minimalistamobila sufrageriesisteme depozitare inteligente

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.