close

Va propunem sa admiram cateva modele de amenajare a bibliotecii. Este un post ce se adreseaza tuturor iubitorilor de carti si pasionatilor pentru a citi si a descoperi cat mai multe. Acestia au mereu o biblioteca considerabila si incearca sa gaseasca un loc potrivit pentru cartile lor in casa. De obicei aceasta este amenajata in camera de zi, sau in clasica sufragerie de apartament.

Desi de obicei este o piesa de mobilier banala, pe tot peretele si cu multe rafturi, biblioteca poate fi stilizata. Designerii in materie de mobila au inceput sa acorde acesteia o atentie din ce in se mai sporita si sa creeze modele incredibil de frumoase. Astfel au aparut biblioteci incorporate in canapea sau in mobila de bucatarie. Ideal ar fi sa avem o sufragerie foarte spatioasa pentru a ne putea juca cu spatiul si pentru a putea pune la loc de cinste fiecare carte in parte.

O biblioteca ofera unei incaperi un iz de eleganta, cultura si sete de cunoastere. Fiecare carte de pe raft are puterea de a spune o poveste. Astfel ele combinate reusesc sa creeze povestea voastra si lumea paralela acestui univers care este numai a voastra.

Va invitam sa admirati modelele de amenajare a bibliotecii voastre:

idei amenajare biblioteca (1)

idei amenajare biblioteca (2)

idei amenajare biblioteca (3)

idei amenajare biblioteca (4)

idei amenajare biblioteca (5)

idei amenajare biblioteca (6)

idei amenajare biblioteca (7)

idei amenajare biblioteca (8)

idei amenajare biblioteca (9)

idei amenajare biblioteca (10)

idei amenajare biblioteca (11)

Sunt persoane care aleg sa isi imbrace toti peretii incaperii in rafturi cu carti, chiar si spatiul de deasupra usii. Pentru aceea cartile sunt mai presus de orice si ajung la un nivel in care deja devin colectionari. In casa unui astfel de om veti gasi aproape orice va doriti din domenii variate. Iar pentru ca biblioteca sa isi indeplineasca functia trebuie sa aveti neaparat o canapea confortabila asezata in vecinatatea ei. Astfel veti lua o carte de pe raft, va veti aseza si veti incepe sa cititi in liniste. In camera destinata cartilor lumina nu trebuie sa fie foarte puternica. E bine ca de obicei sa fie mai pala pentru a se crea atmosfera perfecta visarii.

Puteti sa inserati pe rafturile cu carti si cateva obiecte decorative. Acestea pot fi sculpuri mai mici, fotografii cu persoane dragi si, de ce nu, premii pe care le-ati primit de-a lungul vietii. In momentul in care asezati cartile acestea nu trebuie neaparat sa aiba o anumita ordine, pot fi puse unele mai mari langa altele mai mici, unele mai groase langa cele subtiri, pe verticala sau pe orizontala. Aici totul tine de imaginea vizuala pe care va doriti sa o creati.

Tags : amenajarea bibliotecii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.