close
Piscine

9 idei de piscine interioare superbe!

Chiar daca a venit oficial primavara, inca nu e timp de strand, iar temperaturile, desi in usoara crestere, nu sunt suficient de mari pentru a ne permite sa mergem la piscinele exterioare sau macar sa renuntam la hainele groase de iarna. Din fericire pentru amatorii de relaxare sub apa, exista si piscine interioare, unele disponibile publicului larg si unele private, construite strict pentru utilizarea de catre un numar restrans de oameni.

Marele avantaj al piscinelor interioare din case e faptul ca pot fi utilizate indiferent de vreme si ca pot avea orice forma si dimensiune. Sunt piscine interioare late cat un culoar de inot, scopul lor fiind numai pentru a servi ca loc de miscare pentru cei care nu au timp sa mearga la sala, sunt piscine cu accesorii si aparatura acvatica de tratament pentru probleme musculare, osoase, respectiv reumatice, sau pur si simplu piscine pentru relaxare.
pool-we-love-indoor

indoor-pool-contenmporary-look

indoor-pool-with-nature-views

modern-pool-design

pool-modern-chandeliers

pool-design

lap-pool

indoor-pool-with-glass-ceiling

traditional-indoor-pool
Un alt mare avantaj ar fi faptul ca acestor piscine interioare le puteti adauga orice tip de decor doriti si orice facilitati de care aveti nevoie, pe cand la piscinele comerciale nu exista acest lux. Li se pot adauga de la sisteme de iluminat personalizate la decoratiuni de toate felurile. De exemplu, unii prefera ca din piscina sa mearga la masaj, motiv pentru care si-au achizitionat aparate de masaj pe care le-au amplasat in aceeasi camera cu bazinul, la fel cum unii vor sa stea pe sezlong pentru a se usca, dar nu pe sezlongurile acelea clasice, tari ca piatra, ci pe sezlonguri cu saltelute impermeabile, care din nou, nu sunt intotdeauna accesibile in piscinele comerciale.