close
Piscine

INCREDIBIL: piscina in forma de vioara Stradivarius!

Articolul de azi se adreseaza celor care iubesc muzica, mai ales pe cea clasica. Va vom prezenta o piscina care are forma si designul unui vioare Stradivarius. In lumea muzicii clasice, si nu numai, vioara Stradivarius reprezinta cel mai sacru si venerat instrument muzical. Cu siguranta ca nu exista persoana in lumea asta care sa nu fi auzit de acest intrument celebru si fabricat in cateva exemplare in intreaga lume.

Proprietarul vilei de astazi iubeste atat de mult aeasta vioara incat si-a construit o piscina la dimensiuni foarte mari in aceasta forma. Ea a fost construita si personalizata de firma Cipriano Landscape Design. Privita de sus aceasta arata exact ca o vioara. Are desenate din mozaic si faianta toate detaliile uneia. Griful viorii este foarte lung si permite celor care fac baie aici sa simta ca inoata pe acordurile fine ale muzicii. Nu a fost uitat nici cel mai mic detaliu pentru ca si corzile sunt vizibile.

Iar in timpul noptii aceasta arata incredibil. Este decorata cu spoturi luminoase de diferite culori montate pe fundul piscinei. Acestea variaza in functie de atmosfera care se doreste si pot fi alese de proprietar prin intermediul unui panou ekectriv din vecinatatea ei.

O vioara Stradivarius mereu va reusi sa sclipeasca fara sa aiba nevoie  de reflectoare. Ei bine si varianta sa acvatica are acest efect. Amenajata intr-o curte foarte spatioasa in fata unei case pe masura, piscina strauceste si reuseste sa trimita pe oricine intr-o alta dimensiune. Va veti simti ca in anii 1700 cand a fost creata vioara Stradivarius. Luminile ce o scalda pot fi controlate si prin intermediul unei aplicatii de pe telefonul Iphone. Deci daca se doreste schimbarea atmosferei, nu mai este nevoie sa iesiti din apa. Puteti accesa telefonul de pe marginea pisinei.

Cu siguranta v-am facut curiosi, asa ca va lasam in compania imaginilor cu piscina in forma de vioara Stradivarius care va vor rapi privirile:

piscina exterioara

piscina exterioara

model piscina

piscina forma vioara

idei piscina

idei piscina

vioara stradivarius (7)

vioara stradivarius (8)

vioara stradivarius (9)

vioara stradivarius (10)

vioara stradivarius (11)

vioara stradivarius (15)

vioara stradivarius (14)

vioara stradivarius (13)

vioara stradivarius (12)

Tags : vioara Stradivarius

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.