close

Promovare design interior, arhitectura, mobila, amenajari interioare, imobiliare, hoteluri si resorturi. Fii vizibil !

Ai nevoie de promovare pentru afacerea ta de design interiorarhitectura, mobila, amenajari interioare, unitate de cazare sau imobiliare ? Vrei sa fii vizibil in online si sa vorbeasca lumea despre afacerea, serviciile sau produsele tale din ce in ce mai mult ? Perfect ! Esti in locul potrivit !

Fresh Home este o revista on-line pentru amatorii de design interior si arhitectura, unde prezentam un amestec de selecții editate cu grijă din cele mai bune categorii de design interior, amenajari interioare, arhitectura, mobila și tot felul de știri din lumea designului.

Continutul original, bine scris și publicat zilnic atrage un numar de cititori tot mai mare : in general oameni influenti, educați și cu venituri ridicate, interesati de produsele de design, idei și inspirație. Ei sunt foarte deschiși la inovație, dar orientati spre practic, în căutarea de utilitate si tot ce e nou. Fiecare dintre cititorii nostri influențează la randul lor un cerc larg de clienti, prieteni și colegi la randul lor.

Fresh Home oferă mai multe moduri de a va promova brand-ul sau produsele și de a trimite mesajul dvs catre cititori nostrii, care sunt din ce in ce mai multi de la o zi la alta si care sunt mai presus de orice, loiali. Fresh Home oferă o varietate de zone de publicitate, care pot fi inchiriate pe săptămână, luna sau an, perfecte pentru atragerea atenției celor mai activi utilizatori ai site-ului, precum și vizitatorilor care vin în fiecare zi prin intermediul motoarelor de căutare și link-uri externe. Cu un anunț pe Fresh Home veți fi în centrul atenției nationale si veti atrage un public targetat si iubitor de bun gust, design interior si arhitectura.

Obțineți mai multe informații despre tarifele și disponibilitatea spatiilor publicitare, in urma trimiterii unei solicitari pe adresa noastra de email !  Vă mulțumim !