close
Sfaturi pentu Acasa

Draperii inchise: ce trebuie sa stiti despre ele

Unul dintre sfaturile pe care le dam aici are in centru culoarea dominanta a dormitorului, care ar trebui sa fie deschisa sau, cel putin, r trebui sa aiba o culoare neutra, care sa calmeze sistemul nervos central si cre sa favorizeze relaxarea si odihna. Si totusi, sta nu inseamna neaparat ca trebuie sa excludem obiectele inchise la culoare pentru dormitore sau pentru restul camerelor.

De exemplu, astazi vorbim despre draperii, in speta despre draperii inchise la culoare, atat in dormitoare, cat si in alte camere ale unei case. Din punct de vedere functional, draperiile inchise, mai ales daca sunt mate, sunt excelente, pentru ca pot bloca total patrunderea luminii. Daca vreti, sunt chiar si un excelent izolator termic in aceste zile calduroase de vara, tocmai prin faptul ca nu permit patrunderea razelor fierbinti in case.

Mai mult, sunt excelente pentru camerele in care sunt amplasate calculatoare sau televizoare, intrucat nu deranjeaza cu nimic privitul, pe cand lipsa lor ar insemna lipsa oricarui obiect intre raze si televizor.
draperii inchise 24

draperii inchise 23

draperii inchise 22

draperii inchise 21

draperii inchise 20

draperii inchise 19

draperii inchise 18

draperii inchise 17

draperii inchise 16

draperii inchise 15

draperii inchise 14

draperii inchise 13

draperii inchise 12

draperii inchise 11

draperii inchise 10

draperii inchise 9

draperii inchise 8

draperii inchise 7

draperii inchise 6

draperii inchise 5

draperii inchise 4

draperii inchise 3

draperii inchise 2

draperii inchise 1

Go-dark-in-style-inside-the-bedroom
Si totusi, exista situatii cand, mai ales in dormitoare, este potrivita si ideea de draperii inchise la culoare. De exemplu, daca incaperea are o luminozitate naturala foarte buna, de exemplu, daca camera este strajuita de pereti de sticla, se pot folosi culori inchise in dormitor. In cazul pe care vi-l descriu se poate alcatui un efect vizual puternic prin amplasarea unui pat de culoare alba (complet) pe mijlocul camerei. Astfel, chiar daca incaperea si draperiile sunt de culoare inchisa, camera nu ofera nicidecum acel efect de spatiu inchis.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.