close

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe FreshHome.ro !

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii de utilizare cu atenție înainte de utilizarea și accesa orice pagina din acest site.

Prin utilizarea sau accesarea acestui site, se presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, vă rugăm să nu folosiți acest site.

FreshHome.ro poate revizui acești termeni de utilizare în orice moment, prin actualizarea acestei pagini, iar utilizarea de către dumneavoastră după astfel de schimbare semnifica acceptarea termenilor schimbati. Va rugam sa verificati aceste conditii de utilizare periodic pentru schimbări.

Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale și articolele comerciale care pot apărea pe acest site sunt deținute de noi, partenerii noștri, sau ambele.

Acest site sau orice portiune a acestui site nu poate fi reprodusa, duplicata, copiata, vanduta, revanduta, vizitata sau exploatata pentru orice scop comercial fara acordul in scris al FreshHome.ro. Nu puteți folosi tehnici de substragere a informatiilor, pentru a include orice marca, logo-ul, sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, design etc ) ale FreshHome.ro fără acordul in scris. Nu puteti folosi nici o meta eticheta sau alt “text ascuns” folosind numele sau marcile FreshHome.ro fără acordul in scris a acestuia.

Atunci când se utilizează site-ul, sunteți de acord să respectati toate legile federale aplicabile de stat, legile locale, si legea drepturilor de autor. Cu excepția cazurilor permise în mod expres in scris în acești termeni de utilizare, nu puteți utiliza, reproduce, distribui, crea lucrări derivate bazate pe articolele de pe site, afișa public, efectua public, publica, transmite, sau exploata conținutul site-ul în orice scop fara a obtine acordul prealabil in scris al nostru, sau, în cazul de conținut third-party, proprietarului respectiv.

Unele materiale, dacă nu se specifică altfel, au fost luate de pe internet și se presupune a fi în domeniul public. În cazul în care există o problemă sau o eroare de material protejat de copyright, postarea de catre autor este neintenționată și necomerciala și materialul va fi scos imediat după ce primim instiintarea si probele respective pe email.

FreshHome.ro vă acordă o licență ne-exclusivă, limitată, revocabilă, la discreția noastră, pentru a vă conecta la pagina de start a site-ului sau alte link-uri de pe FreshHome.ro de la orice site dețineți, care nu este competitiv comercial cu FreshHome.ro și nu critică sau afecteaza imaginea noastra, atât timp cât pe site-ul unde se află link-ul, și toate celelalte locații în care se afiseaza altfel de link-uri ale site-ului, sunt conforme cu toate legile în vigoare și nu fac orice fel de abuz, defăimare, care nu urmareste, ameninta sau încalcă drepturile la intimitate, publicitate , proprietate intelectuala sau alte drepturi legale ale altora sau, în orice mod, care nu afiseaza, publica, distribuie, difuzeaza continut defaimator, profan, indecent, obscen sau ilegal sau care încalcă spiritul misiunii noastre.

Vizitatorii, utilizatorii și participanții deopotrivă recunosc că orice dependenta de materialele postate pe FreshHome.ro va fi pe riscul lor :). Orice conținut plasat pe orice zona de discutii sunt punctele de vedere ale utilizatorului și nu reprezintă punctul de vedere al FreshHome.ro