close
Hoteluri & Resorturi

Mezzatorre Resort – hotelul cu cea mai frumoasa priveliste din Italia

Daca ieri am scris despre (poate) cel mai frumos hotel din Grecia, azi va prezentam Mezzatorre Resort, hotelul cu cea mai frumoasa priveliste din Italia. Aflat in localitatea Forio, in partea de vest a insulei Ischia, Mezzatorre Resort este un hotel de lux care se inalta deasupra Marii Mediterane si care ofera o priveliste superba tuturor celor care ii calca pragul, precum si niste conditii de cazare de lux, dupa cum se poate vedea in pozele urmatoare.

mezzatorre resort 15

mezzatorre resort 14

mezzatorre resort 13

mezzatorre resort 11

mezzatorre resort 9

mezzatorre resort 8

mezzatorre resort 7

mezzatorre resort 6

mezzatorre resort 5

mezzatorre resort 4

mezzatorre resort 3

mezzatorre resort 2

mezzatorre resort 1
Hotelul este construit pe locul in care odinioara (in secolul 16, ca sa fim mai exacti) s-a construit un han pentru toti cei care poposeau in Forio. Fiind situat departe de soselele aglomerate si de orice urma de poluare, este unul dintre locurile ideale de petrecere a vacantei, fiind deopotriva retras si romantic in acelasi timp.

Romantismul camerelor se vede in mobilier si in decoratii: obiecte din lemn, cazi imense si vedere spre Mediterana (din fiecare camera) si o mica terasa in dreptul fiecarui apartament. Cei care aleg camerele de lux se pot bucura si de un mini spa in fiecare camera, precum si de o gradina si o terasa privata (la ultimele etaje), de unde se poate admira marea in toata splendoarea ei.

Hotelul are si un spa propriu, care poate fi accesat atat de clientii ai Mezzatorre Resort, cat si de alti turisti. De altfel, spa-ul propriu este printre cele mai bine dotate din Italia, motiv pentru care aceasta unitate de cazare de lux este vizitata in egala proportie de straini, cat si de italieni in cautare de relaxare.

Tags : hotel mezzatorre resort

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.