close
Decoratiuni SarbatoriIdei

Decoratiuni de Ziua Indragostitilor – cateva idei!

Chiar daca se spune ca ziua de 14 februarie, Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor, este o sarbatoare imprumutata, asta nu schimba cu nimic faptul ca este tinuta de multe cupluri, plus ca suntem suficient de norocosi incat sa putem repeta inca o data in aceasta luna.

Pentru astazi v-am pregatit cateva idei de decoratiuni de Ziua Indragostitilor, dintre care pe o parte le puteti pastra si in restul anului.


In principiu, ziua de 14 februarie, fie ea si adoptata, conteaza mult mai ales pentru cuplurile aflate la inceput de drum, cu toate ca atunci cand vine vorba de decoratiuni, sunt si cupluri de ani de zile care pun pret pe aceasta zi si o sarbatoresc ca atare, facand unele modificari.

Sigur, pentru cei romantici/boemi, unele dintre decoratiunile de mai sus pot fi pastrate, intrucat au o influenta pozitiva pe tot parcursul anului si poate chiar ajuta la atmosfera generala din casa. Recomandarea noastra este sa nu abuzati, pentru ca in cazul de fata, e o bariera destul de fine intre efectul romantic scontat si efectul kitchos care se poate obtine fara o foarte mare grija. E mai bine sa investiti in lucruri de calitate, pe care sa le folositi cu drag, decat sa incercati sa compensati printr-o multitudine de accesorii tematice ieftine si de calitate indoielnica.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.