close
Idei

Tendintele actuale de design interior

Mult prea multa lume sacrifica design-ul interior al caselor proprii in detrimentul unei functionalitati indoielnice, caracterizate adeseori printr-un amalgam de dulapuri consumatoare de spatiu, electrocasnice de mari dimensiuni si electronice asezate prost. Daca ne uitam impreuna peste tendintele actuale in design interior (am selectat pentru voi cateva poze, zicem noi, interesante), o sa vedem ca nu numai ca stilul acesta e complet gresit, ci el ne ruineaza si sansele de a avea o casa… fericita.

design interior 14

design interior 12

design interior 11

image description

design interior 9

design interior 8

design interior 7

design interior 6

design interior 5

design interior 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

design interior 2

design interior
Ce observam din pozele de mai sus? In primul rand, lipsa electronicelor. Nu, nu aveti nevoie de plasme care sa acopere jumatate de perete in fiecare camera, mai ales in camerele de oaspeti, acolo unde se presupune ca trebuie sa interactionati cu cei care va calca pragul casei. In al doilea rand, exceptand casele decorate deja intr-un stil minimalist, in 2013 si 2014 redevin la moda sculpturile de bun gust, asezate in puncte strategice ale casei.

Confortul e iarasi un factor de care trebuie sa tineti cont. A trecut vremea caselor incarcate de dulapuri de haine, precum si a hainelor pe care nu le purtati, dar pe care le tineti totusi, mergand pe ideea ca “poate intr-o zi..” Statisticile arata ca o haina nepurtata 2 ani la rand nu va mai fi purtata niciodata, deci puteti chiar in acest moment sa aruncati o privire in sifonier si sa donati toate hainele pe care nu le-ati mai purtat in ultimii 2 ani sau chiar un an. De ce sa le donati? Pentru ca ocupa spatiu, ori dupa cum v-am aratat in articolele anterioare, cele mai multe locuinte se confrunta cu lipsa spatiului. In situatia in care respectivul spatiu poate fi utilizat pentru a va sporti gradul de confort, oare nu merita tot efortul? Noi zicem ca da.

Tags : tendinte design interior

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.