close
Idei

Trenduri de design interior imprumutate de la americani

Faptul ca am imprumutat multe lucruri din cultura americana, asta nu inseamna neaparat un lucru rau, ba chiar din contra, caci multe lucruri pozitive au plecat de acolo, care au influentat restul lumii pe absolut toate planurile. Credeti ca sectorul de arhitectura sau cel de design interior au ramas neatinse? Iata cateva trenduri de design interior imprumutate de la americani, care vor face furori in 2017.
scaune-de-bar-moderne
Stiati ca banalele scaune de bar au plecat din cultura vietii de noapte americane? Inalte, destul de comode si destul de ieftine, sunt potrivite pentru bucatariile micute, caci nu ocupa mult spatiu si ofera nevoile de baza. Sigur, designul lor implica anumite riscuri, insa se gasesc si variante mai sigure.

jpg
Piesele de faianta in forma hexagonala aduc iluzia unei bucatarii traditionale americane. Arata bine, ies din tiparul bucatariilor obisnuite, plus ca fac echipa buna cu plitele mari. In plus, sunt si usor de curatat, iar efectul vizual e placut.

jpg-1
Bucatariile insule, mai ales cele care ofera spatiu de cinat, incep sa prinda tot mai multa popularitate. Ofera deopotriva spatiul necesar pentru a pregati masa, dar si optiuni de spatiu pe care niciun alt ansamblu nu le mai poate oferi. Sigur, sunt ceva mai scump de implementat, insa acolo unde spatiul o permite, isi merita cu prisosinta banii.

laundry-rooms
Renumitele laundry rooms, camere destinate spalatului de rufe, sunt tot mai prezente in casele din toata lumea, pur si simplu pentru ca ofera avantaje functionale: se amenajeaza spatii separate de sortare a hainelor, in unele se amenajeaza si spatii de uscare si de calcat, insa asta depinde mult de spatiul avut la indemana, fiind o idee mai pretabila pentru case si nu pentru apartamente.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.