close
Apartamente

Apartament din New York decorat intr-un stil minimalist fabulos

Se spune despre apartamentele de burlaci ca sunt neglijent decorate, poate chiar deloc ordonate. Fals? Cu siguranta! Articolul de astazi o dovedeste din plin: e un apartament de lux din New York, e decorat in stil minimalist si apartine unui burlac convins.
O simpla privire peste pozele de mai jos indica intr-un mod clar amprenta masculina, mai ales prin predominanta unor culori precum o paleta larga de gri si negru, toate imbinate cu mobilier modern si tehnologie de ultima generatie.

stil minimalist 11

stil minimalist 10

stil minimalist 9

stil minimalist 8

stil minimalist 7

stil minimalist 6

stil minimalist 5

stil minimalist 4

stil minimalist 3

stil minimalist 2

stil minimalist
Faptul ca unii se complac intr-o viata dezordonata se vede usor in mediul in care locuiesc, dar asta nu inseamna ca toti burlacii stau in… pesteri, lucru dovedit din plin de pozele de mai sus.

Apartamentul, desi relativ mic, e decorat intr-un mod cat se poate de inteligent, fara functionalitati fara rost sau nespecifice unui barbat si cu gadget-uri in pozitiile cheie ale locuintei. Trebuie neaparat sa observati atat structura sufragerie, precum si pe cea a dormitorului. De exemplu, stim sigur ca e stil minimalist prin faptul ca televizorul e incadrat intr-un dreptunghi longitudinal, care la randu-i este incadrat intr-un dreptunghi gri imens (peretele camerei). A se observa ca sub televizor este semineul, care emana caldura si lumina fara ca asta sa implice si reflexii in ecranul televizorului.

Baia este un element care trebuie trecut in revista. A se observa luminile de perete difuze si modul in care vana este usor urcata deasupra podelei si incadrata de un rand de piatra alba, pentru un efect vizual maxim. Griul peretilor se imbina de minune cu negrul folosit pentru echipamentele sanitare, iar sursele de lumina ofera incaperii un aer elegant, barbatesc, extrem de frumos.

Tags : apartament minimalist

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.