close
ApartamenteIdei

Idee amenajare apartament pentru a ii oferi un stil elegant!

In continuare va prezentam inca o idei de amenajare a unui apartament care speram sa va placa. Este vorba despre unul din Suedia care emana eleganta si are un aer scandinav uimitor. Este o locuinta cu pereti zugraviti cu alb si un parchet din lemn alb pentru a reusi sa creeze un comuniune intre cele doua. Totodata prin alegerea acestor doua caracteristici sunt puse in evidente si piesele de mobilier. Este in schimb un apartament destul de spatios de 91 metri patrati, ceea ce le-a permis proprietarilor sa se joace cu suprafata si detaliile decorului. Mai are un avantaj pe care la noi in tara il gasim doar in apartamentele noi construite si de lux: fereste foarte mari si destul de multe. Acestea reusesc sa il lumineze si sa ii confere senzatia de spatiu si mai mare.

 Pentru elementele de decor s-au folosit in general culori reci si neutre. Dar in sufragerie s-a adaugat o pata de culoare prin inserarea unor piese de mobilier mov si un tablou cu foarte mult rosu. Prin intermediul acestora s-a adaugat un strop de viata camerei si o eleganta desavarsita.

 In schimb in bucatarie au fost folosite piese de mobilier metalice care ofera seriozitate si te indeamna sa respectati locul in care puteti servi o masa cu familia.

renovare-apartament (11)

renovare-apartament (14)

renovare-apartament (13)

renovare-apartament (12)

renovare-apartament (21)

renovare-apartament (20)

renovare-apartament (19)

renovare-apartament (18)

renovare-apartament (17)

renovare-apartament (16)

renovare-apartament (15)

renovare-apartament (7)

renovare-apartament (8)

renovare-apartament (1)

renovare-apartament (5)

renovare-apartament (4)

renovare-apartament (3)

renovare-apartament (10)

Dormitorul copiilor este vesel, cu dulapuri vopsite cu albastru pe alocuri si accesorizat cu jucarii din plus. Se accentuaza zona de visare si dorinta de a mai fi copil macar o data in viata. La polul opus este dormitorul principal. Aici nu mai e nici urma de joaca. Este serios si arata ca s-a ajuns la etapa maturitatii si totul trebuie sa fie organizat. Nimic nu e pus la intamplare si totul urmeaza o linie fixa.
 Baia principala este spectaculoasa. S-a folosit gresie si faianta neagra cu obiecte sanitare albe.  Este clasicul care scoate eleganta in evidenta si continua seriozitatea din intregul apartament.
 

Intreaga casa este decorata cu tesaturi elegante, flori de sezon si sisteme de iluminat suspendate pentru ca fiecare camera sa aiba un aspect exclusivist.

Per total casa ofera un aspect luminos, aerisit, revigorant si electrizant! Este casa la care fiecare din noi a visat macar o data in viata!

Tags : amenajare apartament elegant

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.