close
Arhitecturi

Care sunt cele mai ciudate case din lume?

Imaginatia oamenilor este nemarginita si noi va indemna de fiecare data sa o lasati sa zburde in momentul in care va decideti sa va amenajati sau reamenajati casa. Cei mai curajosi dintre noi si-au pus imaginatia in aplicare inclusiv in designul exterior al unei case atunci cand au facut proiectul de constructie al acesteia. Astfel au aparut unele din cele mai ciudate case daca stam sa le privim prin prisma formei si a arhitecturii finale. Acele locuinte care au devenit virale in lumea online-ului si au reusit sa faca inconjurul lumii prin intermediul imaginilor. Noua ne-am placut pentru ca ne plac oamenii nonconformisti, increzatori in sine si care sunt dispusi sa faca transforme fiecare colt din casa lor in fructul imaginatiei si in oaza lor de retragere din cotidian.

cele mai ciudate case

Si pentru ca au avut curajul sa viseze frumos si sa transforme hobby-urile in realitate au aparut case inclinate, in forma de caine, de nava extraterestra asa cum vedem in filme, de ciuperca, de adidasi sau de ghete. Altii au reusit sa impresioneze prin alegerea locatiei: singura in mijlocul unui camp imens de orez, intre doua stanci sau sub pamant ( singura parte exterioara a acestei case este intrarea care este prevazuta cu usi si ferestre din sticla). Vesnicii boemi si-au materializat locuinta din povestile sau desenele preferate: casa familiei Flinstone, piramida din Egipt, casa in stanca, etc. Pentru foarte multi acestea par a fi cele mai ciudate case, o sursa de amuzament, dar pentru proprietari sunt cele mai frumoase si unice.

cele mai ciudate case

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (14)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (13)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (12)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (11)

cele mai ciudate case

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (9)

cele mai ciudate case

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (5)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (4)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (1)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (2)

case-arhitectura-ciudata-inedita-din-lume (3)

Noi speram ca v-au placut casele prezentate mai sus cu forme ciudate si ca unele dintre ele v-au adus zambete pe chip. Cand vedem astfel de arhitecturi diferite de restul banaluluid in jurul nostru ar trebuie sa ne gandim sa nu mai fim atat de conformisti si sa incercam sa fim noi asa cum simtim. Si suntem convinsi ca in acele momente voi veti avea o casa cu o arhitectura mult mai interesant ca cele din acest articol. Avem incredere in imaginatia voastra asa ca, in momentul in care v-ati decis sa o puneti in practica, sa ne trimiteti fotografii pe care sa le impartasim cu toti cititorii Fresh Home.

Make your dreams come true!

Tags : case ciudate

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.