close
BucatariiIdei

Bucatarii moderne – idei si sfaturi pentru 2017

Una dintre marile greseli ale revistelor de arhitectura si a celor de design interior e faptul ca tind sa prezinte doar cele mai noi aparitii pe piata de profil, respectiv doar cele mai luxoase produse si stiluri de design, uitand ca cei mai multi cititori nu au mijloacele necesare pentru a putea implementa nimic din cele vazute, mai ales cand sumele sunt de zeci de ori mai mari fata de variantele obisnuite.

Pentru ca noua ne place sa fim practici si de ajutor, o sa ne concentram pe bucatarii moderne, care nu sunt o corvoada atat de mare din punct de vedere financiar si care se incadreaza in standardele vremurilor noastre, aratand si bine si oferind celor din locuinta toate facilitatile de care au nevoie.


Unul dintre sfaturile pe care le dau tuturor celor care ma inteaba e sa le zic sa nu se inghesuie sa isi puna in bucatarie toate accesoriile pe care le vad si pe care cred ei ca le-ar folosi. Se aduna praf rapid, iar in timp, pentru ca fiecare lucru sa fie pus la locul lui trebuie ca alte lucruri sa fie mutate si asa mai departe.

De asemenea, orientati-va spre combinatii de culori neutre, nu foarte deschise si nici foarte inchise, pentru ca ambele arata eventualele pete cu usurinta, lucru care in bucatariile in care se gateste frecvent si nu sunt doar frumos amenajate pentru decor, sunt destul de frecvente.

Apoi, nu va fie frica sa investiti ceva mai mult in prima faza, intrucat scaune de calitate, ustensile de calitate si altele asemanatoare au o durata de viata mai mare si arata mai bine.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.