close

Moartea lui David Bowie a lasat milioane de fani indurerati, dar totodata, a lasat si o serie de proprietati si investitii. Sigur, proiectul pe care vi-l prezentam astazi nu a mai servit pe post de casa principala pentru artist de multi ani, ba chiar si-a schimbat si proprietarul intre timp, insa David Bowie a construit aceasta casa pe insula Mustique din Caraibe la sfarsitul anilor 80.

Insula este acum frecventata de oameni precum Kate Moss, Hugh Grant, printul William si de catre Kate Middleton, fiind mai degraba o destinatie de lux pentru oamenii cu posibilitati financiare mai ridicate. Astazi, casa lui David Bowie sau, ma rog, fosta casa a artistului este de inchiriat pentru “doar” 40,000 de dolari americani pe saptamana.

Ce primesc cei care aleg sa plateasca aceasta suma? In primul rand posibilitatea de a sta intr-o zona fantastica, undeva in varful unui deal de pe insula, dintr-o pozitie in care se vad in departare si alte insule, precum Sequia sau Insula Sfantului Vincent.
casa lui david bowie 9

casa lui david bowie 8

casa lui david bowie 7

casa lui david bowie 6

casa lui david bowie 5

casa lui david bowie 4

casa lui david bowie 3

casa lui david bowie 2

casa lui david bowie
Desi locuinta are o forma asemanatoare cu cea a literei U, cele 5 dormitoare au vedere catre mare, plus ca exista si mai multe terase destul de mari. Una dintre particularitatile acestei case e faptul ca are si un studio de inregistrari, care din pacate nu a fost folosit foarte mult, pur si simplu pentru ca, conform lui David Bowie, locul era prea perfect pentru ca el sa-si petreaca zilele inchis in studio.

Altfel, camerele sunt spatioase si decorate exotic, poate chiar cu influente zen si, in general, influente asiatice, la care se adauga si amprenta persoala a artistului, care continua sa dainuiasca chiar si aproape 30 de ani mai tarziu. In plus, pe interiorul proprietatii se gasesc mici iazuri cu pesti koi si camere dedicate jocurilor si distractiei.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.