close
Case & Vile

Casa de vacanta de lux – un concept prietenos, dar foarte scump!

Am gasit zilele acestea un proiect pe atat de interesant, pe atat de scump. E vorba de o casa de vacanta de lux aflata la vanzare, dar numai pentru cei care isi permit sa plateasca suma de 8 milioane de Euro. Proiectul poarta numele de “Schaarman House” si a fost gazda filmului “Anniversary Party” pentru cei care isi mai aduc aminte de acest film, precum si a altor multe filme si seriale, dar nu la fel de cunoscute. De asemenea, casa poarta semnatura celebrului arhitect Richard Neutra si se lauda cu 4 dormitoare, 4 bai, iar asta numai in casa principala, caci exista si o casa de oaspeti.


Si totusi, 8 milioane de dolari pentru o casa de vacanta de lux? Ei bine, pretul imobiliarelor in zona (care apropo, este cu priveliste catre muntii San Gabriel) este fenomenal de mare, zona fiind “detinuta” de diverse celebritati, dar si de lanturi de hoteluri arhicunoscute.

Totusi, spre deosebire de alte proprietati asemanatoare, aceasta se lauda cu palmaresul de a fi aparut in diverse seriale si filme, iar la un moment dat, printre proprietari s-a aflat si Gwyneth Pathrow, ceea ce confirma cele scrise mai sus.

Sigur, viitorii proprietarii nu vor sta aici permanent, cel mai probabil, insa putini se pot lauda cu 4 dormitoare, 4 bai, o piscina si un living cu un semineu, dar apoi cu o casa de vacanta intr-o zona exclusivista?

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.