close
Case & Vile

Casa frantuzeasca pe malul lacului Geneva!

Casuta pe care o prezentam astazi pe freshhome.ro (dupa o pauza) isi are origine in arhitectura specifica secolului 19 in Franta. Bine, impropriu e termenul de casuta, caci are nu mai putin de 16 camere, insa fiind compacta, cocheta si prietenoasa, da impresia unui cuib potrivit pentru o familie numeroasa.
Proprietatea se afla pe malul lacului Geneva, in oraselul Thonon Les Bains, un orasel cu 30,000 de locuitori din estul Frantei. Nu este unul dintre cele mai cunoscute orasele din Franta, insa face parte dintr-o zona exclusivista in care putini se pot lauda ca au o bucatica de pamant, ce sa mai vorbim de o proprietate cu gradina, cu 16 camere si care sa aiba si deschidere catre lacul Geneva.


Pe langa aspectul idilic al proprietatii, ea se afla si intr-o zona exclusivista, in portul de yacht-uri si tocmai a fost pusa de vanzare pentru circa 11,8 milioane de dolari. Sigur, e un pret mare, insa trebuie avut in vedere si pretul zonei (in care multi politicieni si sportivi de renume mondial au case si nu doar de vacanta), pozitia pe malul lacului Geneva, dar faptul ca proprietatea are si o parte de gradina (14 acri, aproximativ), precum si un ponton cu o lungime de aproape 15 metri.

Pe interior, desi casa tocmai a fost renovata, decoratiunile au fost gandite incat stilul sa aduca a perioada mai veche, dar in acelasi timp sa ofere tot confortul de care proprietarii, sau viitorii proprietari in acest caz, vor avea nevoie, fara a se face rabat de la nimic in detrimentul designului.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.