close
Dormitoare

Dormitoare pentru copii – idei pentru 2017!

Astazi reluam un pic tema dormitoarelor pentru copii, pentru ca au inceput deja sa apara de cateva luni idei si trenduri pentru 2017, dar si creatii care mai de care mai originale, in genul celor pe care prea arare le gasim in locuintele noastre.

Cand vorbim de dormitoare pentru copii, sunt o multime de factori de care trebuie sa tinem cont, de la varsta, spatiu, tema si pana la buget si posibilitatea de a folosi respectivele decoratiuni pe termen macar mediu. In principiu, tinem cont de regula de aur, care spune ca functionalitatea trebuie sa primeze in detrimentul designului, insa daca cele doua aspecte pot fi imbinate, cu atat mai bine.

Daca va orientati spre dormitoare tematice, trebuie sa luati in considerare si faptul ca preferintele celor mici se schimba deseori ca si vremea, astfel ca ele pot fi o sabie cu doua taisuri, mai ales daca luati in considerare si faptul ca cei mici cresc, iar nevoile lor se schimba.

dormitoare-pentru-copii-20

dormitoare-pentru-copii-19

dormitoare-pentru-copii-18

dormitoare-pentru-copii-17

dormitoare-pentru-copii-16

dormitoare-pentru-copii-15

dormitoare-pentru-copii-14

dormitoare-pentru-copii-13

dormitoare-pentru-copii-12

dormitoare-pentru-copii-11

dormitoare-pentru-copii-10

dormitoare-pentru-copii-9

dormitoare-pentru-copii-8

dormitoare-pentru-copii-7

dormitoare-pentru-copii-6

dormitoare-pentru-copii-5

dormitoare-pentru-copii-4

dormitoare-pentru-copii-3

dormitoare-pentru-copii-2

dormitoare-pentru-copii

Personal, dar asta nu e o regula, cred ca ansamblurile multifunctionale sunt o alegere foarte buna, pur si simplu pentru ca sunt versatile, pentru ca pot fi modificate cu usurinta (cu conditia sa va asigurati ca acest lucru e posibil inca de la achizitie), astfel incat atunci cand trebuie facute modificari, prin prisma faptului ca doar anumite piese trebuie schimbate, costurile sa fie mentinute la un nivel scazut.

In schimb, daca vorbim de dormitoare pentru adolescenti, mai ales de cei care se apropie de sfarsitul adolescentei, nevoile lor se apropie de cele ale adultilor, astfel ca multe dintre ideile prezentate mai sus nu mai sunt o alegere buna, fiind mult mai intelept sa-i lasati sa-si personalizeze camera dupa bunul plac, bineinteles, cu un ghidaj adecvat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.