close
Dormitoare

Idei de tapet pentru dormitoare 2017

Astazi reluam subiectul tapetului cu cateva idei noi. Desi nu suntem cei mai mari fani ai tapetului, gratie cresterii cererii in ultimii ani, pe fondul cresterii numarului celor care stau cu chirie, popularitatea tapetului a inceput sa creasca accentuat, iar producatorii au venit pe piata cu modele tot mai variate si mai usor de instalat.

Mai jos aveti 15 idei de tapet pentru dormitoare. De ce acest “material”? Pentru ca e usor, relativ rapid de montat, dar si pentru ca poate schimba la fata in doar cateva ore orice incapere. Sigur, e nevoie de un pic de dexteritate la aplicarea lui, insa cu putina rabdare se poate face sau daca nu, exista firme care va pot ajuta. Un alt mare avantaj e ca pe cat de repede se poate monta, pe atat de repede se poate demonta si schimba cu altceva, fara sa fie nevoie de mesteri, costuri considerabile si altele asemanatoare implicate atunci cand vine vorba de redecorare.

Spre deosebire de practicile vechi, mai nou se poarta tapetarea unui singur perete din dormitor, de regula peretele din spatele patului, cu toate ca nu e o regula in acest sens.


Practic, oricand introduceti un element nou in dormitor si vreti o schimbare mai mare, il puteti asocia cu o culoare complementara de tapet.

Personal, fiind mai conservator, prefer metodele clasice: de exemplu, camerele micute de inaltime pot profita de pe urma unui tapet cu dungi verticale la fel cum cele inguste pot profita de pe urma dungilor orizontale, care creeaza in ambele situatii iluzia de spatiu. De asemenea, pentru cei care iubesc culorile, sunt o multitudine de posibilitati. Ideea este sa nu va aruncati sa cumparati primul model care va place, ci sa aveti in minte imaginea de ansamblu a camerei si sa vedeti in ce masura v-ar influenta montarea pe perete.

 

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.