close
Hoteluri & Resorturi

Dubai Water Discus Hotel – aveti curaj sa dormiti sub apa?

Dubai Water Discus Hotel va fi cu siguranta cel mai exclusivist hotel din lume. Este momentan in constructie cu termen de finalizare din 2019, insa planurile arata excelent. Dupa cum ii spune si numele Dubai Water Discus Hotel va avea o forma de disc, bineinteles, va fi de lux, iar mai mult, 50% din el va fi cufundat in apa.

water discus hotel 10

water discus hotel 9

water discus hotel 8

water discus hotel 7

water discus hotel 6

water discus hotel 5

water discus hotel 4

water discus hotel 3

water discus hotel 2

water discus hotel
Chiar daca e posibil ca data finalizarii acestui proiect sa nu fie respectata, avand in vedere complexitatea proiectului cat si masurile de siguranta care trebuie luate pentru ca totul sa fie in regula (trebuie avute in vedere si posibilitatea unor cutremure de magnitudini mari si foarte mari), Water Discus Hotel va deveni cu usurinta cel mai exclusivist hotel din lume. Conceput cu doar 21 de camere duble, care vor fi situate la 10 metri adancime sub apa, hotelul va fi frecventat cel mai probabil de un club restrans de persoane. Singura cale de acces va fi pe calea aerului, motiv pentru care se construieste si un helipad (si ca sa va faceti o idee asupra costurilor, numai constructia acestuia costa aproximativ 12 milioane de dolari).

Nu tot hotelul va fi scufundat sub apa, ci doar partea de dormitoare. Oaspetii vor avea posibilitatea sa faca plaja pe puntea superioara, sau chiar sa se plimbe in zona verde. Pe o punte inferioara se vor afla 2 restaurante, un centru spa de aproximativ 500 de metri patrati, o sala de fitness si multe altele.

In ceea ce priveste camerele, ele vor asigura o intimitate absoluta, data fiind locatia lor si, totodata, vor fi un excelent punct de observatie pentru a vedea micile ecosisteme formate in jurul hotelului.

Voi ce ziceti? Ati avea curaj sa dormiti la 10 metri sub apa?

Tags : hotel subacvatic dubaiwater discus hotel

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.