close
Idei

Decoratiuni de Craciun pentru semineu – 20 de idei!

Continuam astazi seria de articole dedicate sarbatorilor de iarna. Mi-am dat seama de un aspect pe care multe companii care-si fac reclame de Craciun nu il constientizeaza e ca imaginea aceea cu oameni adunati in preajma semineului, in primul rand, e gresit asociata cu Craciunul, iar doi la mana, e oarecum gresita, pur si simplu pentru ca publicul general nu are semineu acasa.

Sosetele agatate langa semineu sunt, in mod corect, asociate cu Mos Nicolae, despre care se spune ca ar fi ajutat oameni sarmani noaptea, aruncandu-le pe ascuns aur pe hornurile caselor. Oricum, chiar si asa, acest motiv a devenit asociat cu Craciunul, motiv pentru care si noi o sa il folosim in articolul de astazi, in care vorbim despre decoratiuni de Craciun pentru semineu.
decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-20

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-19

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-18

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-17

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-16

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-15

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-14

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-13

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-12

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-11

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-10

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-9

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-8

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-7

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-6

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-5

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-4

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-3

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu-2

decoratiuni-de-craciun-pentru-semineu
In primul rand, modul de decorare difera fundamental in functie de functionalitatea semineului. Daca are mai degraba un rol decorativ, atunci puteti aplica toate ideile de mai sus fara nicio problema, insa daca folositi semineul, in mo evident trebuie sa va luati cateva masuri de precautie.

Personal, nu as merge pe materiale inflamabile si nici pe crengi de brad peste care sa puneti lumanari din motive evidente. Nu aveti control asupra modului in care lumanarile se comporta la temperatura, deci sansele ca ele sa cada si sa incendieze obiectele din jur ar fi prea mari.

O solutie buna ar fi crearea unei panglici de globuri in jurul semineului, o solutie arareori intalnita in casele noastre, pur si simplu pentru ca e o solutie usor de infaptuit si relativ ieftin de pus in aplicare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.