close
Idei

Decoreaza-ti casa inteligent!

Ati observat cum gadget-urile inteligente au inceput sa-si faca tot mai mult aparitia in viata noastra? Daca pana in 2010 ele erau dedicate exclusiv pietei de IT, in ultimii ani piata produselor de acest tip a inceput sa se diversifice substantial: au inceput sa apara produse dedicate segmentului de lifestyle, dar si produse dedicate copiilor sau de self care.

In Romania, printre primele magazine online care au adus pe piata astfel de produse, ii regasim pe prietenii nostrii de la smuff.ro. Activi pe piata inca din 2006, cei de la smuff (smart stuff) s-au concentrat in prima faza gadget-urilor electronice; acum insa, au introdus si produse de lifestyle si self care si totodata, au introdus produse relativ ieftine, care chiar isi merita banii si care mai mult, merita sa fie in casele noastre. Vorbim, asadar, despre ceasuri care dau impresia ca se topesc, despre mega pahare de vin, dar si despre fotolii si scaune de lux.

ceas care curge

Daca ati vazut vreodata tablourile lui Salvador Dali, atunci trebuie sa va aduceti aminte si de acest ceas. Inspirat din picturile de mai sus, el poate fi pozitionat pe dulapuri sau in drepul sertarelor, fara ca deschisul/inchisul acestora sa il darame.

pahar de vin mare

In paharul de mai sus intra continutul unei sticle de vin intregi. Poate fi un cadu de exceptie pentru oricine, mai ales ca astfel de obiecte arata foarte bine in vitrine, iar in plus, nici nu se gasesc prea usor pe piata din Romania.
fotoliu villainn
Fotoliul de mai sus intra in categoria mobilei de lux. Cu un design modern si cu niste dimeniuni XXL, este extrem de comod, atat pentru persoanele normale, cat si pentru cele cu greutatea ceva mai mare.

Alte gadget-uri de pe smuff.ro care s-ar putea sa va mai placa:
fotoliul fatboy
sosete incalzite

Cu totii avem cate un prieten care se plange ca are tot timpul picioarele reci, nu? Sosetele cu incalzire din ultima poza sunt cadoul perfect, mai ales ca ele sunt concepute sa ofere o incalzire continua timp de mai multe ore.

Tags : smuff.ro

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.