close
Idei

Interioare alb negru minimaliste – 25 de idei moderne!

Daca va place simplitatea, daca va obosesc acele interioare pline, colorate, incarcate de atatea idei implementate din el si fel de locuri, atunci acest articol e pentru voi. V-am pregatit pentru astazi un set de 25 de idei moderne de interioare alb negru minimaliste.

De ce? Pentru ca avem nevoie sa scapam de stilul traditional, de consumerismul acesta care ne umple vietile si care ne face sa ne umplem casele cu mobila de care nu avem nevoie, cu haine de care nu avem nevoie, cu multe accesorii de care nu avem nevoie, dar care ne umplu casele si nu intr-un mod placut.

De ce alb si negru?Pentru ca este o combinatie de non-culori care va fi intotdeauna la moda, care indiferent de trenduri, de tendinte, de pareri, va permite oricui sa aiba o casa moderna, placuta ochiului. Minimalismul ne arata ca nu avem nevoie de atat de multe lucruri pe cat credem noi ca avem si ca putem trai foarte bine si cu mai putin.


Cand vine vorba de minimalism, multi cad in capcana celor care cred ca minimalismul renunta la confort, ori nu e nici pe departe asa, dovada fiind pozele de mai jos. Minimalismul nu inseamna mobila cat mai putina neaparat, ci mobila mai putina, care ocupa spatiu mai putin, dar care nu ne reduce nicidecum gradul de confort.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.