close
IdeiMobila

Cum sa iti remodelezi singur scaunul vechi !

Atunci când discutam despre un scaun vechi, nu înseamnă neapărat că si trebuie să fie schimbat. În cazul în care mobilierul este realizat din materiale bune care încă mai sunt solide, dar te-ai plictisit de aspectul său invechit, atunci se poate da un aspect nou aceastuia, destul de usor. Într-adevăr, destul de usor, adaugand un element acestuia, care ar putea fi un cuvânt sau un nume amuzant aplicate care vor personaliza scaunul și îi vor da un caracter specific.  Dacă vopsiti o parte scaunului din lemn vechi în alb, de exemplu, acesta va oferi un aspect foarte la modă și un stil elegant scandinav. În mod similar, puteți schimba total culoarea scaunului cu vopsea. Poti opta, si e indicat, pentru o culoare originala care va înveseli casa, cum ar fi galben delicios, sau roz fierbinte 🙂  Pentru a crea un mic detaliu decorativ pe scaunele dvs., va puteti gândi si diferite accesorii aplicate. De ce sa nu îmbraci un picior de scaun cu un clopot frumos sau pur si simplu sa legi o panglica ? Ce se întâmplă dacă vom schimba confortul unui scaun clasic prin adăugarea unei perne? Vom avea nu numai un scaun mult mai confortabil, ci si unul mult mai decorativ, dacă alegeți perna plina de culoare.  Optiunile de a alege culori si forme pentru decorarea scaunelor este aproape fără sfârșit.
Mai nou, tendința în decor al scaunelor este aceea cu bi-materiale, adica un scaun care combină două materiale în design cum ar fi lemnul și metalul sau metalul si bambusul … etc.
design scaun vechi
  Pentru a da scaunului un stil original, puteți opta si pentru scaunele incaltate cu șosete! Da, există acum șosete speciale făcute pentru a acoperi picioarele scaunelor în culori si stiluri diferite cu care se pot personaliza scaunele foarte usor.
ciorapi scaun
restaurare scaun vechi Pentru a da scaunului un stil unic, mai puteti folosi de asemenea si o pătură mare si pufosa din piele de oaie pentru a acoperi întregul scaun. Această idee este ideala si pentru a oferi scaunelor de un decor de iarna.
decorare scaun vechi
  Pentru a schimba aspectul unui scaun, aveți posibilitatea să o modificați pur și simplu si cu ajutorul pernelor speciale pentru acesta, care sunt, de obicei, legate cu frânghii la colturi pentru a se potrivi perfect pe scaun.
perna scaun
decorare scaun vechi

 Poti taia literele cuvantului sau cuvântul intreg din carton, apoi acestea se tin pe partea scaunului pe care doriti sa apara și dati un strat de vopsea sau spray pentru a aplica cuvântul pe scaun.
scaun cu nume
Asteptam un feedback de la cititorii nostrii si alte idei de decoratiuni de scaune ! 🙂

Tags : restaurare scaune vechiscaun vechi

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.