close
Apartamente

Apartament in San Francisco – modern, cochet si prietenos

Stiti ca San Francisco e zona cu cele mai scumpe imobiliare din lume, pe langa New York si Londra? Multitudinea de companii puternice din punct de vedere financiar, salariile mari din zona, care ajung deseori si pana la 200 de mii de dolari pe an si alti factori extrinseci fac ca pretul imobiliarelor sa ajunga la ordinul sutelor de mii de dolari pentru apartamente sau locuinte care, in alte orase de coasta in afara de San Francisco, ajung sa coste si de 3-4 ori mai putin.

Astazi va prezentam un apartament in San Francisco, aranjat cu ajutorul unei firme de design interior, care nu numai ca iese din tipare, dar care pe deasupra si impresioneaza gratie conceptului si a privelistii pe care o ofera.

Initial, apartamentul avea mai multi pereti, insa dupa ce s-a constatat ca nu erau pereti de rezistenta si ca nu afectau catusi de putin integritatea blocului, dar si ca lipsa lor ar fi imbunatatit aspectul locului, firma de design contractata a facut intocmai.
apartament in san francisco 4

apartament in san francisco 5

apartament in san francisco 6

apartament in san francisco 7

apartament in san francisco 8

apartament in san francisco 9

apartament in san francisco 10

apartament in san francisco 11

apartament in san francisco

apartament in san francisco 2

apartament in san francisco 3

apartament in san francisco 12

apartament in san francisco 13

S-a renuntat la peretii interiori, au implementat un sistem open space care sa ofere o priveliste fascinanta (si care sa permita apartamentului sa iasa din tipare si, implicit, sa aiba o valoare mai mare de piata), dupa care s-au adaptat noilor conditii.

Astfel, desi are dimensiuni obisnuite, apartamentul are suficient spatiu cat sa gazduiasca mai multe persoane simultan, poate gazdui adevarate serate intre prieteni, plus ca bucataria e demna de un mic restaurant, atat de bine dotata e.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.