close
Idei

Spatii de lucru creative

Se spune ca artistii sunt fiinte complexe, care au nevoie adesea de solitudine pentru a putea fi creativi cu adevarat. Astazi ne-am gandit sa va aratam cateva spatii de lucru creative, unde isi desfasoara activitatea diferiti artisti vizuali si scriitori, nu pentru a ii promova, ci mai mult pentru a va da cateva idei pe care, cel putin pe unele, le-ati putea implementa si voi.

Primul lucru pe care il observa chiar si un ochi neantrenat e faptul ca mai toate spatiile acestea sunt pentru maxim doua persoane, dar cel mai adesea pentru una singura. De ce? Pentru ca nimeni nu poate fi creativ cu ruperi de ritm, nimeni nu poate munci concentrat cat timp e forfota in jur, dupa cum va poate confirma oricine care lucreaza in marketing, design sau care are tangente cu artele vizuale.

spatii de lucru creative 20

spatii de lucru creative 19

spatii de lucru creative 18

spatii de lucru creative 17

spatii de lucru creative 16

spatii de lucru creative 15

spatii de lucru creative 14

spatii de lucru creative 13

spatii de lucru creative 12

spatii de lucru creative 11

spatii de lucru creative 10

spatii de lucru creative 9

spatii de lucru creative 8

spatii de lucru creative 7

spatii de lucru creative 6

spatii de lucru creative 5

spatii de lucru creative 4

spatii de lucru creative 3

spatii de lucru creative 2

spatii de lucru creative

Izolarea implica adesea o deconectare de la viata cotidiana, de la routere si de la Internet, lucruri care ne permit sa privim mai adanc in munca noastra, sa o slefuim si sa o prezentam lumii in cea mai buna forma. Desigur, e greu de implementat asa ceva intr-un apartament obisnuit, insa asta nu inseamna ca nu poate fi amenajat un coltisor de lucru (plus ca si castile antifonice fac minuni) intr-un loc in care forfota nu e atat de mare.

Un alt aspect important e cel al lipsei electronicelor. In afara de un laptop, televizoarele si prea multe electronice nu isi au rostul, in functie de pasiune si de proiecte. Dar altfel, electronicele nu fac decat sa ne creeze distractii si sa ne creeze ruperi de ritm inutile, care ar putea fi evitate cu usurinta altfel.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.