close
Apartamente

Apartamente mici: alte solutii inteligente pentru confort maxim

Chiar daca criza imobiliara a redus cu mult pretul apartamentelor, ele nemairevenindu-si nici pana astazi la stadiul initial, achizitia unei case/a unui apartament incapator e inca un vis frumos pentru multi romani. Astfel, daca vorbim de apartamente mici, vorbim de un numar destul de mare de locuinte si implicit, de un numar mare de oameni care stau in ele. Sigur, multi dintre ei se plang de lipsa spatiului, insa la fel de multi nu iau in considerare ca locuintele pot fi optimizate astfel incat utilizarea inteligenta a spatiului locuibil sa aduca cat mai mult confort.

apartament mic 20

apartament mic 19

apartament mic 18

apartament mic 17

apartament mic 16

apartament mic 15

apartament mic 14

apartament mic 13

apartament mic 12

apartament mic 11

apartament mic 10

apartament mic 9

apartament mic 8

apartament mic 7

apartament mic 6

apartament mic 5

apartament mic 4

apartament mic 3

apartament mic 2

apartament mic
Daca veti arunca o privire peste cele 20 de poze de mai sus veti vedea cu usurinta o caracteristica comuna: cele mai multe apartamente mici au peretii de culoare alba, tocmai pentru ca albul accentueaza ideea de spatiu. Sigur, se poate apela si la culori calde, insa efectul de accentuare a spatiului nu va fi atat de puternic. In plus, langa culoarea alba poate fi amplasat mobilier de orice culoare, motiv pentru care, cel putin pentru pereti, albul este de preferat in detrimentul celorlalte nuante.

In plus, exista cateva mici “siretlicuri” care pot fi folosite pentru a scapa de problema lipsei de spatiu. Masa de bucatarie poate retractabila si montata pe perete, peretii despartitori pot fi daramati (in masura in care acest lucru este posibil) si inlocuiti cu pereti transparenti, cu spatii goale in structura lor (care in extremis, pot fi folosite si ca rafturi), tocmai pentru a separa oarecum incaperile, dar pentru a reduce senzatia de spatiu inchis si stramt.

 

 

Tags : mobila apartment mic

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.