close
Apartamente

Apartamente subacvatice construite chiar acum in Dubai

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi tocmai a depasit faza scriptica, in sensul ca tocmai au fost incepute lucrarile. Proiectul este construit in jurul lantului de insule “Inima Europei” din zona de coasta a Dubaiului. Ei, in jurul acestor insule (cu denumiri de tari din Europa) se construiesc chiar si in aceste momente aceste apartamente subacvatice pe care vi le prezentam azi. Momentan nu avem poze cu lucrarile, intrucat niciun astfel de apartament nu a fost dat in folosinta.

Totusi, saptamanile viitoare, primul ansamblu, denumit “Floating Seahorse”, adica “Calutul de Mare Plutitor” va fi dat in folosinta, asta dupa ce la constructia lor au stat mai mult de 5000 de ore de studii si peste 13000 de ore de design si marketing. Producatorii Calutului de Mare Plutitor vor face o linie intreaga de apartamente subacvatice, unele dintre ele poate si ceva mai ieftine (sau nu), in functie de dorinta clientului. In orice caz, preturile pornesc de la 2,8 milioane de dolari, insa variaza in functie de mai multi factori.
apartamente subacvatice 8

apartamente subacvatice 7

apartamente subacvatice 6

apartamente subacvatice 5

apartamente subacvatice 3

apartamente subacvatice 2
Unul dintre lucrurile captivante e faptul ca fiecare astfel de apartament subacvatic vine cu o mini terasa pe care a fost plantat coral, tocmai pentru a atrage vietuitoarele marine. Terasele sunt in dreptul ferestrelor, astfel ca cei care isi cumpara acest tip de apartamente se pot bucura de o priveliste unica, dar si de intimitate deplina.

Deasupra apei, sunt doua nivele, unul pentru activitatile zilnice si unul pentru zona de living. Totusi, spectaculoasa este si terasa exterioara, un fel de living exterior, daca imi permiteti sa-I spun asa, care este suficient de mare cat sa incapa cateva persoane lejer. In plus, in mijlocul terasei exterioare se afla fie o plasa (specifica yacht-urilor, iar cei pasionati de ambarcatiuni stiu despre ce vorbesc), care poate fi folosita pe post de hamac sau inlaturata si spatiul respectiv sa fie folosit pentru scufundari.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.