close
Case & Vile

Casa de inchiriat pentru $10,000 pe noapte

Astazi va prezentam un proiect Airbnb, adica o casa de inchiriat accesibila tuturor celor care au cont pe faimoasa retea si suficienti bani cat sa plateasca pretul pe noapte. In cazul de fata, pretul pe noapte al acestei proprietati este de 10,000 de dolari si motivul pentru care a devenit brusc populara are la baza faptul ca acest loc a fost inchiriat de catre nimeni alta decat faimoasa Beyonce, pe durata weekend-ului Super Bowl 50.

Conform celor de la TMZ, care au descoperit acest loc, intreaga proprietate are o valoare de piata de 50 de milioane de dolari si include o casa principala, cu 5 dormitoare, cu o priveliste unica spre San Francisco, dar si propria livada cu peste 60 de pomi. De altfel, proprietatea are o suprafata de 12 acri, fiind una dintre cele mai mari locuri de inchiriat din reteaua AirBnB.
casa de inchiriat

casa de inchiriat 2

casa de inchiriat 3

casa de inchiriat 4

casa de inchiriat 5

casa de inchiriat 6

casa de inchiriat 7

casa de inchiriat 8

casa de inchiriat 9

casa de inchiriat 10

casa de inchiriat 11

casa de inchiriat 12

casa de inchiriat 13

casa de inchiriat 14

casa de inchiriat 15

casa de inchiriat 16

casa de inchiriat 17

casa de inchiriat 18
La nevoie, serviciile in bucatarie (dotata cu 5 cuptoare!!!) pot fi asigurate de o echipa de bucatari profesionisti, lucru care se si intampla destul de des, intrucat aici e un loc in care se organizeaza petreceri (unul dintre motive fiid tocmai intimitatea, cat si faptul ca intregul ansamblu este inconjurat de o livada, care actioneaza ca un izolator fonic natural.

Locuinta are doua puncte forte, anume piscina infinity si lounge-ul exterior din prelungirea ei, cat si crama de vinuri, care are un design special si care are un sistem inteligent de control al climei.

Fiecare dormitor e construit in asa fel incat sa ofere o priveliste fascinanta a orasului San Francisco, dar si a celebrei Sillicon Valley. In plus, nu e singura proprietate din zona care practica preturi asa mari, San Francisco fiind o zona in care preturile imobiliarelor sunt mai mari adesea decat in New York.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.