close
Apartamente

Idei de decoratiuni interioare pentru iubitorii de pisici

Daca va intrebam care animal de companie e mai bun intre un caine si o pisica, o sa cream o discutie nesfarsita despre argumente pro si contra fiecarei specii, insa putem spune totusi, ca fiecare are ceva aparte, insa de cele mai multe ori, piscile sunt ceva mai usor de tinut intr-un apartament decat cainii. Tocmai de aceea, pentru astazi v-am pregatit pentru astazi mai multe idei de decoratiuni interioare pentru iubitorii de pisici, idei reunite subtil intr-un apartament decorat cu ajutorul celor de la Talispace.

Care sunt cele mai mari probleme pe care le creaza pisicile in case? Pai… stim ca le place sa se catere si ca adesea mai imping lucruri de pe rafturi pe podele, stim ca le place sa se intinda si sa-si infiga ghearele in ce apuca, astfel ca trebuie sa fim proactivi in acest sens.

Ce va recomandam? In primul rand, spatii pe verticala, asta inseamna rafturi mai largi si usor accesibile de unde adevaratii stapani ai casei sa poata vedea orice se misca in camera, preferabil rafturi goale sau cu obiecte mai grele, care sa nu poata fi impinse atat de usor. Eventual, daca altfel nu se poate, va recomandam si ideea de rafturi glisante, astfel incat sa poata servi si ca ascunzatoare pentru micile feline.


Aveti nevoie, de asemenea, de un sistem de management al cablurilor sau cu alte cuvinte, niciun cablu nu trebuie lasat liber, pentru ca mai mult ca sigur va fi atacat la un moment dat de catre pisica. Multi spun ca un ventilator e bun in zilele calduroase de vara, insa noi suntem total contra, pentru ca pisicile naparlesc in tot timpul anului, iar un ventilator pornit nu ar face decat sa va mentina in aer par de pisica, ori asta poate crea probleme de sanatate in timp.

Nu in ultimul rand, daca vreti ca pisica sa stea linistita intr-un loc, faceti-i un cosulet din care sa aiba impresia ca sta ascunsa. Pisicilor le place sa se simta in siguranta in spatii inchise, dar mai ales sa se simta ascunse, fiind o reminescenta a vremurilor in care trebuiau sa-si vaneze hrana si nu erau animale de companie tinute in apartament.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.