close
Idei

Cele mai frumoase plaje din Europa – accesibile si atragatoare!

Pentru ca se apropie vara cu pasi repezi si pentru ca deja ne gandim la concedii, pentru astazi ne-am gandit sa va dam cateva idei de concediu cu o colectie cu cele mai frumoase plaje din Europa, care nu numai ca sunt atractii turistice validate de zeci de mii de turisti, dar care sunt si relativ ieftine sau macar au preturi comparabile cu cele din Romania, daca nu chiar mai mici pe alocuri.

10) Ibiza, in Spania – un loc al petrecerilor continue, dar care are si locuri mai linistite si peisaje maiestuoase pentru cei care nu vor doar distractie, ci si un concediu mai calm.

6) Limassol, in Cipru. Insula a crescut in popularitate enorm in ultimii ani, pe fondul ospitalitatii tipic grecesti, al preturilor relativ mici (dar nu mai mici decat in Romania), dar si al posibilitatilor. De la Limassol la Aya Napa, puteti merge in croaziere pe Mediterana sau pur si simplu puteti ramane pe plaja cu un cocktail bun langa sezlong.

5) Palma de Mallorca – Spania. Insula ofera peisaje de vis, petreceri asisderea, dar si preturi destul de accesibile, mai mici decat cele de la Mamaia, din cate inteleg.

4) Halkidiki – in Grecia. Oare Halkidiki mai are nevoie de o prezentare? E una dintre cele mai cunoscute statiuni din Grecia si, totodata, unul dintre locurile vehiculate a fi cele mai ieftine din zona si care mentin totusi un standard de calitate tipic greceasca.

3) Corfu – Grecia. Un alt loc care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ospitalitatea greceasca, peisajele fantastice, tavernele si atmosfera arhicunoscuta atrag zeci de mii de turisti. Plus, orice grec o stie, Grecia insulara e diferita (spre bine) de partea continentala!

2) Algarve, Portugalia. Chiar daca e zona de coasta, care prin traditie e mai scumpa, mai ales ca relieful zonei e absolut superb si motivul pentru care aceasta zona e cunoscuta, in Algarve nu o sa cheltuiri prea multi bani, ba chiar din contra, veti fi surprinsi de preturi mici, in proportionalitate inversa cu frumusetea regiunii.

1) Sunny Beach. Sa punem si ceva de bine de la vecini bulgari. E un loc despre care am mai scris si unde am fost si pe care il recomand. Daca vreti sa nu stati in aglomeratie prea mare, mergeti in septembrie. Apa e inca suficient de calda, iar Nessebar si imprejurimile va vor lasa amintiri de povestit si nepotilor.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.