close

După ce Pensiunea Atra Doftana a fost onorată in 2011 cu premiul Anualei de Arhitectură, iată că şi în 2012 îi revine un premiu, de data asta acordat de Bienala Naţională de Arhitectură, la secţiunea Arhitectura Dotărilor Comunitare. Aflată la cea de-a 10 ediţie, Bienala Naţională de Arhitectură Bucureşti este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor care se organizează neîntrerupt din 1994.
Cu o competiţie remarcabilă de peste 35 de proiecte înscrise în categoria sa, dintre care 5 alte proiecte au fost selectate ca nominalizări, Pensiunea ATRA Doftana a obţinut premiul în secţiunea dedicată Arhitecturii Dotărilor Comunitare şi de Producţie, care a inclus proiecte cu functionalităţi de tip birouri, administraţie, servicii, comerţ, cultură, învăţământ, sănătate, sport, agrement, spaţii de cult sau spaţii de producţie.

Proiectul Pensiunii Atra Doftana a fost realizat de către Bogdan Babici şi Alexandru Maftei. Pensiunea a fost inaugurată oficial în vara anului 2011, iar de la inaugurare până în prezent a înregistrat peste 5000 de oaspeţi i-au trecut pragul. V-am pregatit mai jos imagini cu prestagioasa pensiune. Eu zic jos palaria, voi ce ziceti ? 🙂

Tags : atradoftanapensiunea atravalea doftanei

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.