close

E drept ca adoram sa vedem elementele naturii integrate in arhitectura mediului urban. Setenil de las Bodegas este un oras din provincia Cádiz din Spain, recunoscut pentru consolele sale in stanci. Datorita locației sale neobișnuite de-a lungul unui defileu îngust de langa râu, acesta a fost transformat de către locuitori într-o superba locatie arhitecturala, cu unele dintre casele construite în pereții de stâncă din defileul în sine.
Rezultatul este un oras minunat mic, cu un design surprinzător ce surprinde la fiecare pas din drum.
Fiecare stradă din Setenil este diferite și, uneori, vizitatorii se pot simți copleșiți de pietrele mari agățate deasupra capetelor lor. Acest lucru nu este cu siguranta un loc pentru claustrofobi ! O plimbare prin oras va dezvălui fatadele orasului ca o construcție tradiționala, in contrast cu rugozitatea stâncii vechi și vegetația diferita în creștere pe aceste formațiuni stâncoase neobișnuite, aflate deasupra caselor sau strazilor. Cum ați comenta arhitectura acestui oras mic si fascinant din Spania ?
sursa: freshome.com

Tags : cadizoras in munteorasul de sub pietreorasul de sub rocaorasul din stancapietrerocisatenilsatenil de las bodegasSpania

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.