close

Hambarele sunt, in general, locuri relativ insalubre, in care fie se depoziteaza furajele pentru animale, fie se construiesc staule pentru animale. Pentru un om obisnuit cu confortul, ideea de a locui intr-un hambar este de neconceput, in mare parte pentru ca cele mai multe sunt insalubre si total neprietenoase.
Sau nu? Nu neaparat! Au dovedit-o de la Josephine Interior Design care au transformat recent un hambar intr-o casa de vacanta prietenoasa, numai buna de locuit pentru in vacante, sau de ce nu, chiar definitiv.

hambar josephine design
Pentru a crea un contrast, dar si pentru a produce o surpriza imensa celor care calca pentru prima data pragul acestei casa, designerii au hotarat sa nu renoveze decat lucrurile de baza de la exteriorul casei, sa repare ce era de reparat, insa sa nu schimbe catusi de putin imaginea exterioara. In schimb, pe interior au… ras tot si au spart toate structurile neimplicate in structura de rezistenta a casei, iar ce a iesit puteti vedea mai jos.
casa rustica 6

casa rustica
casa rustica 2
casa rustica 3
casa rustica 4

casa rustica 5
Rezultatul a fost cu totul si cu totul special: casa a capatat un aspect modern, dar totodata a pastrat elemente rustice, care amintesc de originile constructiei.
Spatiul de jos e destinat gatitului si petrecerii timpului liber, in timp ce la etaj sunt baile si dormitoarele. In unul dintre ele, in cel mai mare, au fost amplasate 6 paturi dublu, care pot fi folosite atat ca si hostel, dar si pentru perioadele in care in casa ajung musafiri multi sau de ce nu, ele pot fi folosite de catre copii.
casa rustica 10

casa rustica 7
casa rustica 8

casa rustica 9
Casa a fost recent terminata, sau cel putin, asta sustin cei de la Josephine Interior Design si este unul dintre cele mai reusite proiecte pe care le-am vazut terminate in 2013.

[sursa – Josephine Interior Design]
Tags : renovare hambar

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.