close

Se spune ca o casa este intr-adevar de lux daca are o piscina, indiferent ca ea este interioara sau exterioara. In articolul de astazi, vrem sa va aratam cum proprietarii unei resedinte din Melbourne au transformat curtea din spate a casei intr-un ansamblu de lux.

Cum au facut asta? Au amenajat o piscina exterioara, iar langa ea au construit un spatiu de petrecere a timpului, care poate fi folosit atat pe post de spatiu de lucru, cat si pe post de casa de oaspeti sau loc de petrecere a timpului… in aer liber in zilele ploioase.

Consultandu-se cu proprietarii, designerii acestui proiect au construit un spatiu care accentueaza ideea de confort si care creeaza o senzatie placuta de relaxare si libertate.
casa cu piscina 9

casa cu piscina 10
casa cu piscina
casa cu piscina 2
casa cu piscina 3
casa cu piscina 4
casa cu piscina 5
casa cu piscina 6
casa cu piscina 7

casa cu piscina 8
Daca va uitati bine, pe langa cele spuse mai sus, ideea intregului ansamblu se bazeaza pe luminozitate. Peretii sunt de sticla, insa pe interior sunt amplasate draperii mate, care pot transforma micul ansamblu intr-un spatiu intim si relaxant, potrivit pentru ocaziile in care el trebuie folosit pe post de casa de oaspeti.

Piscina este bine amenajata, cu margini lemnoase, pe care s-au amplasat sezlonguri, precum si o masa de 10 persoane, astfel ca gradina din spate poate fi considerata o adevarata oaza de relaxare, un loc numai bun de petrecut timpul sub soarele Australiei.

Tags : apartament melbourne

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.