close

Despre bucatarii am mai vorbit pe freshhome.ro. Am mai scris despre bucatarii sic si despre modele inteligente, iar astazi a venit randul sa vorbim despre cateva modele de bucatarii moderne, prezentate anul acesta (2013), realizate de catre cei de la Thermador.

Anul acesta, cei de la Thermador au mers mai mult pe ideea de lux. Nu s-au concentrat pe un stil anume, ci mai degraba pe crearea de posibilitati de design de lux, lucru pe care de altfel, l-au facut cu succes.
bucatarie de lux 4

bucatarie de lux 5
bucatarie de lux 6
bucatarie de lux 7
bucatarie de lux 8
bucatarie de lux 9
bucatarie de lux 10
bucatarie de lux
bucatarie de lux 2

bucatarie de lux 3
Bucatariile de mai sunt sunt mai mult modele care pot fi implementate in case sau in penthouse-uri, acolo unde spatiul o permite. Cu influente minimaliste, unele dintre modele sunt concepute astfel incat sa ofere toate avantajele unei bucatarii clasice, fara sa ocupe prea mult loc si, totodata, sunt concepute astfel incat sa arate elegant.

Cei de la Thermador au preferat lemnul de culoare inchisa ca material de baza si nuante din paleta culorilor negru, maro-bej si alb. Ca element modern, au folosit si dulapuri si accesorii din metal (vopsite in aceleasi culori mentionate mai sus). Daca va uitati atent, nu veti putea descoperi un tipar anume, intrucat designerii s-au adaptat cerintelor si stilului fiecarei case in parte. Astfel, s-au achizitionat scaune inalte de metal pentru unele bucatarii, in timp ce pentru altele s-a recurs la solutii clasice, cu scaune de lemn.

bucatarie de lux 15 bucatarie de lux 11 bucatarie de lux 12 bucatarie de lux 13 bucatarie de lux 14
Tags : bucatarie moderna

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.