close
ArhitecturiCase & Vile

Paradisul intruchipat: casa pe marginea lacului

Cine spunea ca pentru a trai confortabil avem nevoie de o casa mare, cat mai  spatioasa, dotata cu absolut toate lucrurile luxoase pe care le vedem in filme. O locuinta simpla, decorata cu bun gust, dotata cu toate utilitatile si nu numai, asa cum este aceasta casa pe marginea lacului, este de multe ori mai de efect, mai confortabila si infinit mai usor de intretinut dexat o vila de lux cu N camere.

casa pe marginea lacului

casa pe marginea lacului 2

casa pe marginea lacului 3

casa pe marginea lacului 4

casa pe marginea lacului 5

casa pe marginea lacului 6

casa pe marginea lacului 7

casa pe marginea lacului 8

casa pe marginea lacului 9

casa pe marginea lacului 10

casa pe marginea lacului 11
Casa din colectia de poze prezentata mai sus este intruchiparea “vie” a tot ce spuneam mai sus, o locuinta moderna in care s-a creat spatiul potrivit si suficient unei familii. Are pereti de sticla, astfel ca privelistea poate fi admirata din orice punct al casei. Fara sa aiba extrem de multa mobila si fara sa se puna accent prea mare pe electronice, casa pastreaza totusi toate utilitatile si tot confortul de care proprietarii ar putea avea nevoie. In plus, pe langa spatiul de locuit, la etaj, pe acoperis, proprietarii au amenajat o terasa (cu acces lateral) pe care se poate petrece timpul in zilele insorite.

Chiar daca in casa nu se gaseste prea multa mobila, cea existenta este de bun gust, moderna, bine asezata in contextul general. Instalatiile de incalzire sunt la randu-le interesante, facandu-se cu lemn pe post de combustibil. In fond, in conditiile in care casa e inconjurata de padure si pe marginea lacului, incalzirea cu lemne e cea mai potrivita, chiar daca ea nu mai este prea practicata in casele moderne actuale.

Aceasta casa pe marginea lacului este locul perfect atat pentru petrecerea unor vacante, cat si pentru locuit. Cu un aspect modern si oferind toate facilitatile, o familie poate sta linistita in aceasta casa fara sa simta prea mult lipsa orasului.

Tags : casa de pe lac

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.