close

Stiti acele locuinte care iau rasuflarea celor care le calca pentru prima data pragul? Unele sunt imense si uimesc prin plenitudinea de camere si prin modul in care acestea sunt utilizate, iar unele ofera privelisti senzationale sau pur si simplu sunt pozitionate intr-un loc special, neconventional, in care nu se locuieste de obicei.

Pentru articolul de astazi v-am pregatit o serie de 10 imagini cu cele mai uimitoare locuinte pe care le-am putut gasi pentru voi. In poza 1, de exemplu, vedem penthouse-ul Heinz Julen din Zermatt, o localitate din Elvetia. Cei care inchiriaza respectivul penhouse beneficiaza de o vedere panoramica fabuloasa, cu Alpii elvetieni la orizont.
locuinte locuinte 2 locuinte 3 locuinte 4 locuinte 5 locuinte 6 locuinte 7 locuinte 8 locuinte 9 locuinte 10Daca ne intrebati pe noi, preferatele noastre sunt ultimele 3 poze. De ce? Pentru ca ofera niste privelisti de-a dreptul senzationale. Antepenultima are forma de iglu si are un design inspirat din forma cabanelor din zona arctica, construite special pentru observarea aurorei boreale.

Penultima poza ne poarta in Caraibe, mai exact pe insula Santa Lucia. Este evident facuta din camera unui hotel, insa chiar si asa, peisajul este fenomenal. Ocean, insula, liniste si bineinteles, pacea binecunoscuta a Caraibelor. Va puteti imagina ceva mai frumos?

Ultima poza e un dormitor subacvatic. E genul de dormitor pe care il vedem in filme, dar care in ciuda aparentelor, devine o moda printre proprietarii insulelor private. Sigur, nu e recomandat claustrofobilor, insa noua cel putin, ne-ar placea la nebunie  sa stam tolaniti in pat, sa privim pur si simplu pestii cum se plimba prin apa.

Tags : cele mai frumoasa locuinte

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.