close
Arhitecturi

Proiectul EFdeN prezent pentru Romania la finala Creative Business Cup de la Copenhaga

V-am obisnuit si ne place sa prezentam de fiecare data ideile marete ale romanilor nostri care sunt apreciate de cei sin strainatate. Astazi va vom vorbi putin despre Proiectul EFdeN prin intermediul caruia am fost reprezentati la finala Creative Business Cup de la Copenhaga. Pentru aceasta trebuie sa le multumim celor de la GEA Strategy&Consulting pentru ca au ales sa ne impartaseasca despre unul din proiectele marete ale romanilor pe care ei il promoveaza.

Dupa cum probabil ati observat, in ultima perioada incercam sa ne indreptam prin a crea solutii de a proteja mediul si, de ce nu, de a il reconstrui. Desi intregul glob a avut o perioada industriala acuta in trecut prin care a distrus aerul proaspat care ne inconjoara, acum cercetatorii incearca sa gaseasca cele mai bune variante pentru a nu ucide si putinul aer respirabil. PRobabil ati vazut cu totii acele filme cu un viitor distrus si se pare ca nu vrem sa ajungem in aceasta situatie.

proiectul-EFdeN (1)

proiectul-EFdeN (2)

proiectul-EFdeN (3)

proiectul-EFdeN (4)

Pe asta se bazeaza si proiectul EFdeN. Creatia in sine este o casa solara inteligenta care promite sa schimbe viitorul locuintelor individuale sau colective din orase. EFdeN reprezinta un program de locuinte solare inteligente, adaptabile la siturile dificile din mediul urban, modulare, eficiente energetic şi cu un pret accesibil. Proiectul denumit EFdeN- unde N este natura – apartine asociatiei Solar Decatlon Bucuresti, care participa la editia din 2014 a competitiei cu cel mai mare renume la nivel mondial pe domeniul constructiei de case solare pasive.

EFdeN este promisiunea viitorului in domeniul rezidential. Fiecare din modulele proiectate poate fi echipat cu o serie de optiuni personalizate pe preferintele utilizatorului. Casa solara inteligenta EFdeN se adreseaza deopotriva tinerelor familii, precum si persoanelor care isi doresc sa isi schimbe stilul de viata adoptand unul eco friendly sustenabil.

Tags : casa ecologicacasa solaraoameni mari ai romanieipanouri solareproiecte indrazneteProiectul EFdeN

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.