close

 Cand ne gandim cum sa finisam un spatiu trebuie sa legem ultimele accesorii ce vor completa tabloul camerei de vis. Cele mai potrivite sunt pernele decorative fie ca este vorba de dormitor, sufragrie sau chiar bucatarie. In bucatarie ele pot fi asezate pe scaunele de la masa. Asa veti sta mai confortabil si va veti simti relaxati. Ne permitem sa spunem ca pernele au ajuns sa fie cel mai comun accesoriu dintr-un decor.
Puteti merge in magazine specializate si sa va alegeti modelul preferat, sau sa vi le confectionati singuri acasa. Daca le veti face voi vor avea o si o valoare sentimentala, dar vor fi unice, pentru ca fiecare gandeste in felul lui. Astfel nu veti avea acelasi model pe care il au toti.

In momentul in care va alegeti modelul trebuie sa va ganditi la ce culoare este predominanta in camera sau care se potriveste cu restul incaperii. Apoi conteaza si starea pe care doriti sa o creati. De exemplu in camera copiilor sunt recomandate cele pe care sunt desenate figuri haioase si foarte colorate pentru ca totul in jur trebuie sa emane veselie si joaca.

modele-perne-decorative (1)

Living room

modele-perne-decorative (3)

modele-perne-decorative (4)

modele-perne-decorative (5)

modele-perne-decorative (6)

modele-perne-decorative (7)

modele-perne-decorative (8)

modele-perne-decorative (9)

modele-perne-decorative (10)

modele-perne-decorative (11)

O perna decorativa poate schimba complet aspectul unei camera jucandu-se cu texturile si culorile. Va fi acea pata de culoare si suflu de care incaperea are nevoie. De exemplu pentru canapelele inchise la culoare alegeti perne indraznete, cu detalii subtile. Iar daca vreti sa oferiti un aspect impresionant alegeti o combinatie de culori opuse. Vor reusi sa iasa in evidenta si sa atraga fiecare privire.

Plus ca acestea sunt foarte utile daca vreti sa leneviti in canapea sau in pat pentru ca vetia vea pe ce sa va sprijiniti. Daca face o intalnire cu mai multi prieteni pe puteti folosi si pentru a va aseza pe ele in momentul in care stati intinsi pe parchet. Deci poat lua foarte simplu locul scaunelor si sa creeati o atmosfera ca in acele cafenele turcesti. In astfel de situatii tot ce mai trebuie sa aveti este o narghilea si reusita serii va fi garantata.

Fresh Home decoreaza cu stil impreuna cu voi!

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentideiidei amenajareidei decoridei perne decorativeinspiratie sufragerielivingmodele perna decorativamodele perne decorativeperna decorativaperna decorativa ieftinaperne decorative

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.