close

Termenul de “case” nu este suficient pentru a descrie locuintele unora dintre cei mai renumiti oameni de la Hollywood. Atunci cand vine vorba despre resedintele lor, vedetele nu se uita la bani. Si, ce-i drept, de ce s-ar uita, din moment ce, probabil, nici macar nu le mai stiu numarul? Materialele dintre cele mai scumpe si aparatura de ultima generatie sunt doar cateva din caracteristicile locuintelor unor staruri precum Oprah, Will Smith, Katy Perry sau Ashton Kutcher. Daca va numarati printre curiosi, aruncati-va privirea pe imaginile din galeria de mai jos, dar si pe pagina noastra de facebook, pentru alte exemple.

10. Gisele Bundchen

gisele

Top-modelul de origine braziliana detine o casa in Brentwood, California, in valoare de 20 de milioane de dolari. Are piscina in forma de laguna, garaj cu sase locuri de parcare si opt dormitoare. Aceasta locuieste impreuna cu sotul sau, Tom Brady si cei doi copii ai lor.

9. Katy Perry

katy perry

Cantareata americana detine o casa pe Hollywood Boulevard, in Los Angeles, California. Proprietatea artistei valoreaza 6,5 milioane de euro. Resedinta include o casa de oaspeti, dar si o piscina.

8. Madonna

madona

Regina muzicii pop detine o casa in New York, in valoare de 40 de milioane de dolari. Printre dotari se numara cele 14 bai, 13 dormitoare si noua seminee, dar si o gradina imensa, toate demne de o adevarata “material girl”.

7. George Clooney

george clooney

Resedinta carismaticului actor din Ocean’s Eleven este situata pe Lacul Como, in Italia. A costat putin peste 10 milioane de euro si este o casa in stilul classy, specific lui George. Dispune de un teatru in aer liber si un garaj pe care Clooney l-a rezervat doar motocicletelor sale.

6. Beyonce si Jay-Z

spl349346_003

Cantareata si sotul sau, rapperul Jay-Z, traiesc intr-o casa din Scarsdale, New York, pe care au cumparat-o dupa nasterea primului copil al cuplului, micuta Blue Ivy Carter.

5. Ben Affleck si Jenifer Garner

ben

Cei doi actori detin o resedinta de 800 de metri patrati in Los Angeles, care valoreaza peste 17 milioane de dolari. Include sase bai, sapte dormitoare, sase seminee pentru serile racoroase de iarna, dar si o biblioteca si un beci, afinitatea familiei pentru vin fiin recunoscuta.

 4. Eddie Murphy

eddie

Starul de comedie detine o casa in New Jersey, in valoare de 30 de milioane de dolari. Casa are nici mai mult, nici mai putin de 32 de camere, piscina interioara si exterioara, dar si un teatru. Cu atatea dotari, este imposibil sa te plictisesti cand stai acasa!

 3. Ashton Kutcher

ashton

Indragitul Ashton Kutcher, cel care l-a inlocuit pe Charlie Sheen in serialul Two and a Half Men, detine o casa frumoasa in Los Angeles, in valoare de peste 8 milioane de dolari, intrecandu-l astfel pe Justin Bieber, a carui proprietate valoreaza 6 milioane de euro. Casa lui Kutcher are geamuri mari, de sus pana jos, cu balcoane tip consola. Ofera o priveliste uimitoare asupra Lake Hollywood.

2. Will Smith

Will_Smith_home

Resedinta din Malibu a familiei Smith este o adevarata fortareata, un complex de constructii in valoare de 120 de milioane de dolari. Printre facilitati se numara cele 38 de dormitoare, cinci piscine, 6 terenuri de tenis, dar si un lac privat.

1. Mariah Carey

mariah carey

In topul preferintelor noastre se afla resedinta, sau, mai bine spus, palatul cantaretei Mariah Carey, din Beverly Hills. Este cea mai scumpa casa din topul nostru, avand o valoare de 125 de milioane de dolari. Este construita in stil clasic, insa da impresia ca ar fi un adevarat muzeu. Gazduieste 15 dormitoare, doua bucatarii, o biblioteca, un centru SPA, dar si o sala de bal si una de cinema, cu 50 de locuri. Lista facilitatilor nu se opreste, insa, aici: un garaj cu noua locuri de parcare, o pista pentru jogging, un teren de tenis si o piscina, toate se gasesc acasa la Mariah Carey.

Tags : caseHollywoodvedete

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.