close

La doar 30 de minute de Jacksonville (Florida, SUA), se afla o proprietate fabuloasa numita “Anabelle Island”. Chiar daca nu e vorba de o insula propriu-zis, ci mai degraba de o proprietate fabuloasa cu lac privat, suntem convinsi ca o sa va placa proiectul pe care vi-l prezentam astazi.

lac 8

lac 7

lac 6

lac 5

lac 4

lac 3

lac 2

lac
Ceea ce e important e ca aceasta proprietate este de fapt o casa de vacanta. Terenul, impreuna cu lacul si cu o buna parte de padure, a fost cumparat in 2001, iar lucrarile au inceput in 2002 si terminate un an mai tarziu. Proprietatea are nu mai putin de 364 de acri (peste 1,4 de milioane de metri patrati) si este conceputa astfel incat sa se incadreze perfect in peisaj. Dupa cum vedeti, casa de vacanta are un acoperis turcoaz care pastreaza aceeasi culoare ca restul terenului, iar amenajarile sunt subtile si minime, proprietarii dorind ca locul sa fie cat mai putin “vatamat”.

Cabana principala are o terasa, o bucatarie si un living (in aceeasi incapere), care sunt toate strajuite de un semineu de piatra maiestuos, iar in pivnita este amenajata o crama cu temperatura controlata in care se ascund peste 1000 de sticle de vin nobil. Chiar daca este si un dormitor, el este mai degraba destinat musafirilor. Familia proprietarilor se retrage pe timpul noptii in cabanuta de langa, acolo unde sunt amenajate 3 dormitoare confortabile.

Ultimul lucru pe care vrem sa-l punctam e pontonul care patrunde adanc in “inima lacului”. La sfarsitul lui este amenajat un loc in care se poate lua oricand masa intr-un cadru romantic, dar care poate fi folosit ca un loc excelent pentru facut plaja sub soarele cald al Floridei. In fond, cum proprietatea e de-a dreptul imensa, cei care fac plaja se pot bucura de o intimitate totala, care nu poate fi deranjata de nimeni, fara ca acestia sa poata fi observati in prealabil.

Tags : anabelle islandcasa de vacantalac privat

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.