close

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi face parte din categoria de case de lux. Nu este o vila, ci un duplex din Stockholm, cu 7 camere si cu o suprafata locuibila de 340 de metri patrati. Planurile initiale ale apartamentului nu includeau camerele de la etaj, insa proprietarii au reusit sa obtina aprobari cu privire la utilizarea podului, astfel ca acolo au amenajat o mica biblioteca si 3 dormitoare, dintre care 2 de oaspeti.

Spatiul de locuit este mare, cu spatiul de luat masa si livingul in aceeasi camera, o incapere de aproximativ 45 de metri patrati. Tavanul de lemn si, in general, utilizarea lemnului, creeaza un sentiment placut, de confort, senzatie care e accentuata si de design-ul inteligent.

Sunt doua aspecte pe care trebuie sa le punctam. Primul, tavanul de lemn pastrat (si amenajat, ce-i drept) din acoperisul initial al blocului, care ofera un aer usor rustic incaperilor de la etaj. Al doilea lucru de punctat, sau mai bine zis, punctul de forta al intregului duplex, e livingul cu acea canapea imensa pe care o puteti vedea in pozele de mai jos.

Toate elementele acestea luate la un loc creeaza din acest duplex un loc mai mult decat ideal pentru locuit. Locul e luminos, luxos, si e in mod clar unul dintre cele mai interesante proiecte de design interior pe care le-am vazut in 2013.
duplex stockholm 12

duplex stockholm 13
duplex stockholm 14
duplex stockholm 15
duplex stockholm 16
duplex stockholm 17
duplex stockholm 18
duplex stockholm
duplex stockholm 2
duplex stockholm 3
duplex stockholm 4
duplex stockholm 5
duplex stockholm 6
duplex stockholm 7
duplex stockholm 8
duplex stockholm 10

duplex stockholm 11
[sursa:fancycribs.com]

Tags : duplex stockholm

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.