close
Birouri

Usi de birou glisante – cateva idei!

Astazi va propunem o idee interesanta. Stiti si voi cat de mult spatiu ocupa usile, uneori de-a dreptul nejustificat, pentru ca pur si simplu iau mult din spatiul locuibil in cazul camerelor mici. Pentru ca nu se pot face compromisuri cu privire la latimea usii, o alta solutie foarte buna este aceea de a instala usi glisante.

Azi ne concentram pe usi de birou glisante, dar o sa revenim la aceasta idee si pentru restul camerelor. De ce usi de birou glisante? In primul rand, pentru efectul vizual (mai ales daca e lemn reconditionat), dar si pentru ca puteti institui o regula cu ceilalti membri ai locuintei, in urma caruia sa fiti deranjati in spatiul de lucru numai daca lucrurile sunt deschise.
usi de birou glisante 18

usi de birou glisante 17

usi de birou glisante 16

usi de birou glisante 15

usi de birou glisante 14

usi de birou glisante 13

usi de birou glisante 12

usi de birou glisante 11

usi de birou glisante 10

usi de birou glisante 9

usi de birou glisante 8

usi de birou glisante 7

usi de birou glisante 6

usi de birou glisante 5

usi de birou glisante 4

usi de birou glisante 3

usi de birou glisante 2

usi de birou glisante

In setul de poze de mai sus, majoritatea usilor sunt asemanatoare usilor de hambar, iar asta pentru ca majoritatea sunt facute din lemn reconditionat. E mai ieftin, iar pe deasupra, e ecologic si efectul vizual are o amprenta puternica asupra oricarei persoane care ajunge pentru prima data in biroul vostru.

Cel mai important, insa, e spatiul pe care il economisiti, care acum poate fi folosit in caz de nevoie. Nu e practic ca in calea intrarii sa fie pus un obiect de marea dimensiuni, insa la nevoie, se poate recurge si la aceasta posibilitate, chiar daca acopera partial intrarea. Oricum, de cele mai multe ori chiar nu e cazul.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.